Valencia Liderliğe, Kuban Evine: 1-1 - Son Dakika
Spor

Valencia Liderliğe, Kuban Evine: 1-1

Valencia Liderliğe, Kuban Evine: 1-1

Gruptan çıkma şansını son maça taşıyan Kuban Krasnodar, Valencia deplasmanından beraberlikle ayrılınca ikinci sırayı Swansea City'ye bıraktı.

12.12.2013 22:00  Güncelleme: 22:59

Valencia 1-1 Kuban Krasnodar

Gol: Alcacer (67') (Valencia)/ Malgarejo (84') (Kuban)

Karşılaşmada ilk tehlikeli atak Valencia'dan geldi. Sağ kanattan kullanılan kornerde Postiga'nın kafa vuruşu direğin üzerinden dışarı gitti. 21. dakikadaki ev sahibi atağında bu sefer Michel güzel bir vuruşla kaleyi yokladı ancak top direkten döndü. 34. dakikadaki Valencia atağında da Pabon'un şutundan sonuç gelmedi ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

İkinci yarıda da Valencia daha etkili bir oyun sergiledi. Banega ve Cartabia ile rakip kalede pozisyonlara giren ev sahibi ekip, Aleksandr Belenov'u geçemedi. 59'da Kuban tehlikeli geldi. Malgarejo'nun güzel şutunu Diego Alves de aynı güzellikte kurtardı. 67. dakikada gelişen Banega ile gelişen Valencia atağında, ceza sahasında topla buluşan Alcacer ağları havalandırmayı başardı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Sonraki dakikalarda Kuban rakip kaleye daha sık gelmeye başladı. Bingol'un sol kanattan yaptığı ortayı Malgarejo güzel bir kafayla tamamladı ve skora dengeyi getirdi: 1-1. Rus ekibinin kalan dakikalardaki baskısı sonucu değiştirmedi. 90. dakikada Victor Ruiz, rakibine yaptığı sert faul sonrasında direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

St. Gallen 1-0 Swansea City

Gol: Marco Mathys (80')

15. dakikada gelişen St. Gallen atağında, Mathys'in volesi kalecide kaldı. 22. dakikada Roberto'nun kullandığı korner vuruşunda top bir anda kaleye yöneldi ancak Tremmel iyi bir refleskle topu kurtarmayı başardı. Yine gelişen bir başka ev sahibi ekip atağında Jantavoc'in kullandığı serbest vuruşta top Tremmel'de kaldı. Kalan dakikalarda da önemli bir pozisyon olmadı ve devre golsüz beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıya Swansea etkili bir atakla başladı. De Guzman'ın kullandığı köşe vuruşunda Bony iyi yükseldi ancak kafa vuruşu direğin yanından auta gitti. 57. dakikada bu sefer Bony güzel bir voleyle kaleyi yokladı ancak Herzog bu pozisyonda başarılıydı. Sonraki dakikalarda karşılaşmada tempo biraz düştü. Her iki takım da uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı. 80. dakikada sol kanattan Wuthrich ile gelişen St. Gallen atağında, ceza sahasına gelen ortaya gelişine güzel bir vuruş yapan Mathys, takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan sürede skor değişmeyince, İsviçre ekibi sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçlar ışığında Valencia 13 puanla grup lideri olurken, Swansea City de 8 puanla 2. olarak gruptan çıkmayı başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Valencia Liderliğe, Kuban Evine: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement