Villa: Atletico Hala Ligin Favorisi - Son Dakika
Spor

Villa: Atletico Hala Ligin Favorisi

Villa: Atletico Hala Ligin Favorisi

Atletico Madrid'in Barcelona'dan transfer ettiği golcü oyuncu David Villa, La Liga'da zirve yarışında en büyük favorinin hala Atletico Madrid olduğunu düşünüyor.

05.05.2014 22:45

Yaz transfer döneminde Atletico Madrid'e transfer olan David Villa, La Liga'da son haftalara girilirken iddialı konuştu.

Tecrübeli forvet, Levante'ye 2-0 boyun eğmelerine değinirken "Bizim için bir sürpriz yok. Tek gerçek son iki maçı kazandığımız takdirde şampiyon olacağımız. Barcelona'ya karşı da aynı mantaliteyi sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Zirve yarışındaki üç takım arasında en büyük favori bizi çünkü kaderimiz kendi elimizde." dedi.

La Liga'nın zorlu bir yarış olduğunun altını çizen Villa, "Ligi zirvede bitirmenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Son dakikaya kadar bu yarışın zorlu geçeceğini biliyorduk. Haliyle bir sonraki maça odaklanıp o maçtan da 3 puan çıkarma felsefemiz değişmedi. Önümüzdeki maçları kazanmak dışında bir düşüncemiz yok. Başka hiçbir şey önemli değil." diye konuştu.

Golcü oyuncu, "Pazar günü kazanıp rakiplerimizin aldığı sonuçları da baz alarak Camp Nou'ya galibiyet için çıkmamız gerekli. Aklımızdaki tek düşünce budur." diyerek sözlerini noktaladı.

Atletico Madrid, La Liga'da Barcelona ile final anlamında bir karşılaşma oynayacak. Atletico, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi finalinde de Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Villa: Atletico Hala Ligin Favorisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement