Vodafone Evrenseki Kupası'nda Villereal ve Bursaspor Finalde - Son Dakika
Spor

Vodafone Evrenseki Kupası'nda Villereal ve Bursaspor Finalde

Vodafone Evrenseki Kupası\'nda Villereal ve Bursaspor Finalde

Vodafone 4.Uluslararası Evrenseki Kupası'nda eski milli futbolcu Nihat Kahveci'nin çalıştırdığı İspanya'nın Villiereal takımı ile Bursaspor finalde karşı karşıya gelecek.

03.04.2013 20:46

Vodafone 4. Uluslararası Evrenseki Kupası'nda eski milli futbolcu Nihat Kahveci'nin çalıştırdığı İspanya'nın Villiereal takımı ile Bursaspor finalde karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın çeyrek ve yarı final müsabakaları bugün oynandı. Çeyrek finalde Villareal, Chelsea'yı 4-2, Milan, Galatasaray'ı 1-0, Fenerbahçe, Bayern München'i 5-4 (Pen.) ve Bursaspor, Beşiktaş'ı 5-4 (Pen.) mağlup ederek yarı finale yükseldiler. Yarı final maçlarında Villareal, Milan'ı 1-0 mağlup ederken Bursaspor normal süresi 0-0 sonuçlanan maçta Fenerbahçe'yi penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek finale yükseldi.

Turnuva yarın oynanacak 3, 4.'lük ve final maçlarının ardından yapılacak ödül töreniyle sona erecek. Saat 11.00'da Milan ile Fenerbahçe 3, 4.'lük maçı oynarken, bu maçın ardından Bursaspor ile Villiareal Vodafone Uluslar arası Evrenseki kupasının sahibi olabilmek için mücadele edecek.

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan yarı final karşılaşmasının penaltı atışları sonrasında Bursaspor takımı büyük sevinç yaşadı. Yarı finale yükselen 12 yaş takımının da sahaya girmesiyle adeta karnaval yaşandı. Minik sporcular galibiyeti timsah yürüyüşü yaparak kutladılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vodafone Evrenseki Kupası'nda Villereal ve Bursaspor Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement