Vural: Galatasaray'la Zorlu Maç Oynayacağız - Son Dakika
Spor

Vural: Galatasaray'la Zorlu Maç Oynayacağız

Vural: Galatasaray\'la Zorlu Maç Oynayacağız

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural, çok zorlu bir maça çıkacaklarının farkında olduklarını belirtti.

17.04.2013 14:46  Güncelleme: 14:59

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural, çok zorlu bir maça çıkacaklarının farkında olduklarını belirtti, "Sakatlarımız var ama bu bahane olmayacak. Galatasaray'dan 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Puan almalarının kolay olmadığının farkında olduklarını belirten Yılmaz Vural, sahaya çıkacak 11 futbolcusunun aynı mücadeleyi gösterneçcekğindrenh emin olduğunu anlatırken şunları söyledi:

"Galatasaray, şampiyonluğa oynuyor. Dolayısıyla çok istekli ve arzulu ve bir o kadar da baskılı oynayacak. Biz de küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışıyoruz. Korkulu günler yaşamak istemiyoruz. Bu yüzden bu baskıya aynı şekilde cevap vereceğiz. Maça galibiyet için çıkacağız. Biz zaten her maçımıza galibiyet için çıkıyoruz. Bu maça da aynı şekilde çıkıp Allahın izniyle 3 puanı alıp taraftarımızı sevindirmek, korkulu anları da yaşamaktan kurtulmak istiyoruz."

MUSTAFA SARP BELİRSİZ

Deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maç için yarın öğleden sonra, uçakla İstanbul'a gidecek olan bordo beyazlı takımda, Emir Kojoviç, Orhan Ak ve Sedat ile Adem sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giymeyecek. Sakatlığı süren Mustafa Sarp'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Cuma akşamı deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı sabah idmanı ile tamamlayacak olan Sanica Boru Elazığspor, saat 13.45'te Pegasus firmasına ait bir uçak ile Sabiha Gökçen Havaalanı'na gidecek.

FOTOĞRAF - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Vural: Galatasaray'la Zorlu Maç Oynayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement