Şampiyon Boksör Bermane Stiverne, Türkiye'ye Gelmiyor - Son Dakika
Spor

Şampiyon Boksör Bermane Stiverne, Türkiye'ye Gelmiyor

Şampiyon Boksör Bermane Stiverne, Türkiye\'ye Gelmiyor

WBC Ağır Sıklet Dünya Boks Şampiyonu Bermane Stiverne, Kobani eylemlerinden dolayı ABD Konsolosluğu'nun uyarısı üzerine Türkiye kampını iptal etti.

09.10.2014 18:20  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wbc Ağır Sıklet Dünya Boks Şampiyonu Bermane Stiverne, ABD Konsolosluğunun "Önümüzdeki 3 hafta için Türkiye'ye seyahatleri uygun görmüyoruz" uyarısı üzerine Türkiye kampını iptal etti.

İSTANBUL'A GELECEKTİ

Daha önce Muhammed Ali, Mike Tyson, Lennox Lewis ve Vitali Klitschko'nun taşıdığı unvanın yeni sahibi Kanadalı boksör Bermane Stiverne, Ocak ayında yapacağı unvan maçının hazırlıkları için yarın İstanbul'a gelecekti.

"TÜRKİYE'YE SEYEHATLARİ UYGUN GÖRMÜYORUZ"

Son günlerde Türkiye'de yaşanan Kobani eylemlerini, Meksika'da menajeri Don King ile birlikte TV'den izleyen ve ABD Konsolosluğunu arayarak bilgi isteyen Stiverne, konsolosluk yetkililerinin, "Önümüzdeki 3 hafta için Türkiye'ye seyahatleri uygun görmüyoruz. Ülkede bazı illerde sokağa çıkma yasağı bile ilan edildi.

TÜRKİYE KAMPINI İPTAL ETTİ

Bizi dikkate almanızı tavsiye ederiz" şeklindeki uyarısı üzerine İstanbul kampını iptal etme kararı aldı. Stiverne yaptığı açıklamada, "Şimdilik gelemedim, ancak yakın zamanda mutlaka Türkiye'de olacağım. Orada yakın arkadaşlarım var. Hayranlarımdan özür diliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şampiyon Boksör Bermane Stiverne, Türkiye'ye Gelmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cumali: gelme kardas gelme bu işid sempatızanları senın de kellenı alirlar. akıllı adam ne e olsa amerıkali 7 1 Yanıtla

Advertisement