Wilshere: Hedefim Arsenal Kaptanı Olmak - Son Dakika
Spor

Wilshere: Hedefim Arsenal Kaptanı Olmak

Wilshere: Hedefim Arsenal Kaptanı Olmak

21 yaşındaki futbolcu, Arsenal'deki kariyer planını şimdiden çizdi.

19.11.2013 20:00

Arsenal'in genç futbolcusu Jack Wilshere, hedefinin kariyerinin bir noktasında kırmızılı beyazlı ekipte kaptanlık pazubandını takmak olduğunu kaydetti.

Arsenal, İngiltere Premier Lig'inde liderliğini sürdürürken, 21 yaşındaki futbolcu da 11 maçın 7'sinde ilk 11 başlayarak attığı 2 golle takımına katkıda bulundu.

Gelecek planları arasında Arsenal'de kaptanlık pazubandını takmak olduğunu ifade eden Wilshere, kulübün resmi sitesine verdiği demeçte, "Ben de bu takımda lider olmak ve daha fazla sorumluluk almak istiyorum. Mikel Arteta'yı örnek alıyorum. Everton'da oynarken kaptanı, burada da 2. kaptan ve sorumluluklarının farkında. Sakat olsa bile mutlaka her maçtan önce bizimle birlikte soyunma odasına gelip, bize destek veriyor." şeklinde konuştu.

Şu anda takımdaki birçok isimden daha eski olduğunu belirten genç yıldız, "Takıma geldiğimden beri buradaki birçok isim değişti. Şu an takımdaki en eski orta saha oyuncularından biriyim. Bu kulüpte yetiştim, U-16 ve U-18 takımlarında kaptanlık yaptım. Bir gün A takımda da kaptanlık pazubandını takmanın hayallerini kuruyorum." dedi.

Arsenal, milli maç arasından sonra Premier Lig'de Southampton ile karşılaşacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Wilshere: Hedefim Arsenal Kaptanı Olmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement