Wozniacki: Pliskova ile Maçlarımız Kolay Geçmiyor - Son Dakika
Spor

Wozniacki: Pliskova ile Maçlarımız Kolay Geçmiyor

Wozniacki: Pliskova ile Maçlarımız Kolay Geçmiyor

WTA İstanbul'da Çek raket Karolina Pliskova'yı 6-1, 3-6 ve 6-2'lik setlerle yenerek yarı finale çıkan 1 numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki, rakibiyle oynadığı maçların kolay geçmediğini söyledi.

19.07.2014 12:45

Wozniacki, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Pliskova'nın iyi servis attığını belirterek, "Pliskova uzun boylu ve agresif oynuyor. Onunla oynadığımız maçlar her seferinde 3 set sürüyor. Bu sefer de kolay olmayacağını tahmin ediyordum. Ancak sonunda kazandım" dedi.

Danimarkalı tenisçi, yarı finalde yarın Fransız tenisçi Kristina Mladenovic ile zorlu bir maç yapacağını vurgulayarak, "Kolay olmayacağı kesin. Rakibimin servisleri de gayet iyi, agresif oynayacak. Yarın iyi bir maç çıkarmaya çalışacağım" diye konuştu.

Akşam maçlarının rahat olduğunu anlatan Wozniacki, "Ancak gündüz de oynasam çok sorun olmazdı. Geçmişte çok sıcak havalarda da oynadım" ifadesini kullandı.

Wozniacki, ABD Açık ile ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

"Burada maçlarımı kesinlikle ciddiye alıyorum. ABD'de oynamayı seviyorum. Umarım orada iyi bir turnuva geçiririm ve iyi sonuçlar alırım. Geçmişe bakarsak ABD Açık en başarılı olduğum Grand Slam. Oyunuma uyan Grand Slam olarak ABD Açık görünüyor."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Wozniacki: Pliskova ile Maçlarımız Kolay Geçmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement