Xavi ilk kez puan kaybı yaşadı! Barcelona'nın Türk yıldızı, Messi'den sonra bir ilke imza attı - Son Dakika
Spor

Xavi ilk kez puan kaybı yaşadı! Barcelona'nın Türk yıldızı, Messi'den sonra bir ilke imza attı

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Barcelona, kendi sahasında Benfica ile 0-0 berabere kaldı. Katalan devinin yeni teknik direktörü Xavi, takımın başında çıktığı 2. maçında ilk puan kaybını yaşadı. Diğer taraftan 18 yaşındaki Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir, Barcelona'da Messi'den sonra Devler Ligi'nde 11 başlayan en genç ikinci futbolcu oldu.

24.11.2021 01:10  Güncelleme: 01:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. haftasında Barcelona, Camp Nou'da Benfica'yı ağırladı. Katalan devi karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

BARCELONA'NIN 2 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ SON BULDU

0-0 biten mücadeleyle birlikte Barcelona'nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez, ikinci resmi maçında ilk puan kaybını yaşadı. Bu sonucun ardından iki maçlık galibiyet serisi sona eren Barcelona, 7 puanla 2. sırada yer aldı. İki maçlık mağlubiyet serisi biten Benfica ise 5 puanla 3. sırada yer buldu.

YUSUF'TAN TARİHİ BAŞARI

Opta'nın verilerine göre; Yusuf Demir (18 yaş 174 gün), Lionel Messi'nin (17 yaş 166 gün) ardından Barcelona formasıyla bir Şampiyonlar Ligi maçına ilk 11 başlayan en genç ikinci yabancı oyuncu oldu.

Xavi ilk kez puan kaybı yaşadı! Barcelona\'nın Türk yıldızı, Messi\'den sonra bir ilke imza attı

Son Dakika Spor Xavi ilk kez puan kaybı yaşadı! Barcelona'nın Türk yıldızı, Messi'den sonra bir ilke imza attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement