Yardımcı Antrenör Sakatlanan Futbolcusunu Sırtında Taşıdı - Son Dakika
Spor

Yardımcı Antrenör Sakatlanan Futbolcusunu Sırtında Taşıdı

Ereğli Belediyespor'da sakatlanan kadın futbolcu Başak Özbebek, yardımcı antrenör Ercan Yaman tarafından taşınarak oyun alanı dışına çıkartıldı.

05.03.2018 19:15  Güncelleme: 00:35

Kadınlar 1'inci Ligi'nde dün Beyçayırı Stadyumu'nda Ereğli Belediyespor, İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor ile karşılaştı.

Ereğli Belediyespor oyuncusu Başak Özbebek, maçın 76'ncı dakikasında rakibi ile girdiği pozisyonda sakatlandı. Maçın hakemi Hasancan Demir, Özbebek'in tedavisinin saha dışında yapılması istedi. Ereğli Belediyespor'un yardımcı antrenörü Ercan Yaman, ambulans ve sedye bulunmaması nedeniyle Özbebek'i sırtına alarak saha dışına çıkardı.

SEYİRCİLER TARAFINDAN ALKIŞLANDI

Maçı izleyenler, ambulans ve sağlık görevlisi bulunmamasına tepki gösterirken, Yaman'ın hareketi ise seyirciler tarafından alkışlandı. Saha kenarında tedavisi tamamlanan Özbebek, ardından oyuna dahil oldu. Karşılaşma, Ereğli Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Yardımcı Antrenör Sakatlanan Futbolcusunu Sırtında Taşıdı

Son Dakika Spor Yardımcı Antrenör Sakatlanan Futbolcusunu Sırtında Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ısparTa demirel: bravo hoca ama o takımın bayan hocası var galiba 0 0 Yanıtla
  • erdemir: Ercan hocayı tanırım o takımın teknik sorumlusu yaptığı hareket on numara tebrikler. ama o takımın bayan antrenörü olması lazım... 0 0 Yanıtla

Advertisement