Yasin Öztekin, Bucaspor 1928 formasıyla henüz gol atamadı - Son Dakika
Spor

Yasin Öztekin, Bucaspor 1928 formasıyla henüz gol atamadı

Yasin Öztekin, Bucaspor 1928 formasıyla henüz gol atamadı

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilen Yasin Öztekin, Bucaspor 1928 formasıyla 5 maça çıkarken henüz gol atamadı. Öztekin'in bu formundan dolayı Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, son iki maçta oyuna sonradan dahil etti.

04.10.2023 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilen Yasin Öztekin, Bucaspor 1928 formasıyla 5 maça çıkarken henüz gol atamadı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, ilk 6 hafta itibarıyla 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 9 puanla ligde 8. sırada bulunuyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetimindeki İzmir ekibi, henüz beklentileri karşılayamasa da, yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadroya katılan oyuncular da henüz beklentileri karşılayamadı. Özellikle üst düzey seviyede birçok maça çıkan ve büyük umutlarla transfer edilen Yasin Öztekin bu süreçte sarı-lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. 36 yaşındaki oyuncu, Bucaspor 1928 formasıyla ligde 5 maça çıkarken toplam 269 dakika sahada kaldı ve gol katkısı veremedi. Öztekin'in bu formundan dolayı da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, yıldız ismi son iki maçta oyuna sonradan dahil etti.

Yasin Öztekin, geçtiğimiz sezon Göztepe formasıyla 27 maça çıkarken, 9 da gol kaydetmişti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yasin Öztekin, Bucaspor 1928 formasıyla henüz gol atamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement