Yeni Diyarbakırspor'da 3 Futbolcu Gönderildi - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'da 3 Futbolcu Gönderildi

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor 3 futbolcusuyla yollarını ayırdı.

25.12.2014 22:59

Yeşil – Kırmızılı kulüp, Hasan Üstünkaya, Hasan Güler ile Mehmet İpek ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini fesh etti. Daha öncede Emre Karaman'ın sözleşmesi fesh edilmişti.

Yeşil – Kırmızılı takımdan gönderilecek diğer futbolcularla ilgili teknik heyetin raporu ve yapılacak transferlere göre hareket edileceği belirtildi.

6 Ocak'ta başlayıp 2 Şubat'ta sona erecek ara transfer dönemi için çalışmalar hızlandırıldı. 2.Lig takımlarında forma giyen bazı futbolcularla prensip anlaşmasına varıldığı, anlaşmaya varılan futbolcuların kendi takımlarında doğrudan oynayan ancak ekonomik nedenlerle ayrılma aşamasına gelen oyuncular olduğu belirtildi.

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, anlaşmaya varılan isimlerin en kısa zamanda kulübün internet sitesi ve resmi facebook sayfası üzerinden gerekli açıklamaların yapılacağı kaydedildi.

Ligin ilk yarısının tamamlanmasından dolayı takıma 8 günlük izin verildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

"1 Ocak'ta Antalya'da toplanacak olan takımımız, ikinci yarı hazırlık kampına 2 Ocak'ta başlayacak. Kamp çalışmaları 16 Ocak'ta sona erecek ve takımımız 2 günlük iznin ardında 18 Ocak'ta Diyarbakır'da toplanarak ikinci yarının ilk haftasında 25 Ocak'ta kendi sahasında karşılaşacağı Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Yeni transferlerin devre arası kampına katılması hedeflenirken, teknik heyet en az 4 özel maç yapmayı planlıyor"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'da 3 Futbolcu Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement