Yeni Diyarbakırspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'da Hedef Galibiyet

Yeni Diyarbakırspor\'da Hedef Galibiyet

Diyarbakırspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Yeşil Bursaspor maçında hedefi galibiyet olarak belirledi.

12.02.2015 20:51

Spor toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Yeşil Bursaspor maçında hedefi galibiyet.

Yeşil Bursaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan yeşil kırmızılı takım, maçın hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Ceviz nezaretinde tamamlayarak Bursa'ya gitti. Geçen haftaki Gölcükspor maçında kırmızı kart gören Enis ve İbrahim bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Ali Terikli takımla idmanları sürdürürken, ameliyat olan Halil ise takımdan ayrı olarak özel çalışıyor.

Diyarbakırspor Genel Menajeri İsmet Yılmaz, Yeşil Bursa maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürdük. Bursa'da oynayacakları maçı kazanarak geçen hafta sahalarında Gölcük karşısında kaybettikleri 2 puanı da telafi etmeye çalışacaklarının belirten Yılmaz, "Bu maçta galibiyete yakın taraf olduğumuzu düşünüyorum. Her ne kadar eksiklerimiz olsa bile sahaya 11 kişi çıkacağız. Sakat ve cezalı olan arkadaşlarımızın yerine sahaya süreceğimiz diğer futbolcu kardeşlerimiz de arkadaşlarını aratmayacak ve maçı kazanarak Diyarbakır'a 3 puanla döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement