Yeni Malatyaspor'a Otobüs Müjdesi - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'a Otobüs Müjdesi

Yeni Malatyaspor\'a Otobüs Müjdesi

Yeni Malatyaspor Kulübü’nü ziyaret eden Metro Turizm Genel Müdürü Mustafa Sarı’nın sarı-kırmızılı kulübe bir otobüs hediye etme sözü verdiği belirtildi.

17.05.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor Kulübü'nü ziyaret eden Metro Turizm Genel Müdürü Mustafa Sarı'nın sarı-kırmızılı kulübe bir otobüs hediye etme sözü verdiği belirtildi.

Malatya'da faaliyete giren Metro Turizm, yatırımları çerçevesinde Yeni Malatyaspor Kulübü'ne de bir takım otobüsü hediye etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor Kulübü'nü ziyaret eden firmanın genel müdürü Mustafa Sarı'nın, sarı-kırmızılı kulübün yöneticileriyle yaptığı görüşmede kulübe yeni bir otobüs sözü verdiği ifade edildi.

Bu gelişmeyle büyük mutluluk duyduğu belirtilen Yeni Malatyasporlu yöneticilerin, otobüsün yeni sezona yetiştirilmesi için firma yetkilileriyle temas halinde olacaklarını genel müdür Sarı ile paylaştıkları öğrenildi. Yeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edecek Yeni Malatyaspor Kulübü, takım otobüsü olarak yaklaşık 5 yıldır Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsü kullanıyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'a Otobüs Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement