Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci

Yeni Malatyaspor\'da Galibiyet Sevinci

Kulüp İdari Menajeri Günaydın: "Dardanelspor maçının yaklaşık 60 dakikasını 10 kişi oynamamıza rağmen geride olduğumuz bir maçı çevirebilmemiz bizim için çok sevindirici oldu. Güzel bir gal...

11.11.2013 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor İdari Menajeri Selçuk Günaydın, "Dardanelspor maçının yaklaşık 60 dakikasını 10 kişi oynamamıza rağmen geride olduğumuz bir maçı çevirebilmemiz bizim için çok sevindirici oldu. Güzel bir galibiyet aldık" dedi.

Günaydın, AA muabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları Dardanelspor maçında 1-0 geriye düştüklerini ve 35. dakikada Ramazan Kahya'nın kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi kaldıklarını, buna rağmen ikinci yarıda attıkları gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldıklarını anımsattı.

Cumartesi günü grupta oynanan diğer karşılaşmaların sonuçlarının pazar günkü Dardanelspor maçını daha da önemli hale getirdiğini ifade eden Günaydın, "Çok güzel bir galibiyet oldu. Galibiyete çok sevindik. Bundan sonraki maçlarımızı da alıp Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yerlere çıkaracağız" diye konuştu.

Zor bir deplasmandan 3 puanla dönmelerinin önemli olduğunu vurgulayan Günaydın, şunları kaydetti:

"Çok kötü bir zeminde oynamamıza ve eksik olmamıza rağmen futbolcularımızın sakatlanmaması bizim için önemliydi. Dardanelspor maçının yaklaşık 60 dakikasını 10 kişi oynamamıza rağmen geride olduğumuz bir maçı çevirebilmemiz bizim için çok sevindirici oldu. Güzel bir galibiyet aldık. Dardanelspor maçı artık arkada kaldı. Konya Anadolu Selçuklu maçı çalışmalarına yarın başlayacağız."

Selçuk Günaydın, iç saha maçlarında aldıkları sonuçların bekledikleri gibi olmadığını dile getirerek, "İnşallah Konya Anadolu Selçuklu maçıyla iç saha sonuçlarındaki şansızlığımızı yenmek istiyoruz. Dış sahada elde ettiğimiz başarıyı sahamızda da yakalamak istiyoruz. Ligde oynadığımız 11 maçta 22 puan kazandık, 2 puan ortalamasının bizi şampiyon yapacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Dardanelspor deplasmanında kendilerine destek veren taraftara teşekkür eden Günaydın, "Sahamızda oynayacağımız Konya Anadolu Selçuklu maçına tüm Malatyalı sporseverleri bekliyoruz" dedi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement