Yok böyle skandal! Gizlice videoya aldı, sonu kötü oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yok böyle skandal! Gizlice videoya aldı, sonu kötü oldu

Yok böyle skandal! Gizlice videoya aldı, sonu kötü oldu
31.03.2026 09:45

Bosna'nın Dünya Kupası play-off maçı öncesi antrenmanının, Avrupa Birliği askeri kılığına giren ve üzerinde İtalya arması bulunan bir kişi tarafından gizlice kaydedildiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken, şahsın ne kadar süre kayıt aldığı ve İtalya ile bağlantısının olup olmadığı belirsizliğini koruyor.

Dünya Kupası play-off mücadelesi öncesinde Bosna cephesinden gelen iddia futbol gündemine bomba gibi düştü. Kritik maç öncesi yaşanan olay büyük şaşkınlık yarattı.

ASKERİ KIYAFETLE ANTRENMANA SIZDI

Bosna teknik heyeti, Avrupa Birliği askeri kılığına girmiş bir kişinin antrenmanı gizlice kaydettiğini açıkladı. Üzerinde İtalya arması bulunan askeri mont giyen şahsın, dikkat çekmemek için bu şekilde sahaya sızdığı belirtildi.

Yok böyle skandal! Gizlice videoya aldı, sonu kötü oldu

CEP TELEFONUYLA TAKTİKLERİ KAYDETTİ

Şahsın, vücuduna gizlediği cep telefonu ile yasaklı bölgeden Bosna'nın taktik çalışmalarını kayıt altına aldığı ifade edildi. Durumu fark eden teknik ekip, kişiyi antrenman sahasından derhal çıkardı.

Yok böyle skandal! Gizlice videoya aldı, sonu kötü oldu

SORU İŞARETLERİ DEVAM EDİYOR

Olayın ardından söz konusu kişinin ne kadar süre kayıt yaptığı ve İtalya Futbol Federasyonu ile bağlantısının olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

Son Dakika Spor Yok böyle skandal! Gizlice videoya aldı, sonu kötü oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bayram Izgoren Bayram Izgoren:
    altta sort?? 1 0 Yanıtla
  • mücahid mücahid:
    Casusluk , artık futbol, borsa,her alanda var,teknoloji çağındayız? 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement