Yunanistan, "İstanbul bizim şehrimiz" diyen Marinakis'e tepki gösterdi: Terbiyesiz - Son Dakika
Spor

Yunanistan, "İstanbul bizim şehrimiz" diyen Marinakis'e tepki gösterdi: Terbiyesiz

Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nde 3-0 yendikleri maç sonrası "İstanbul'da, kendi şehrimizde kazandık" diyen Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis, Yunanistan'da da tepki çekti. Birçok suça karışan Başkan için, "İnanılmaz bir terbiyesizlik" manşeti atıldı.

02.10.2021 11:14  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olympiakos'un Başkanı Evangelos Marinakis'in yaptığı açıklamaya ülkesinden de tepkiler geldi. Yunan basını, "İnanılmaz terbiyesizlik" yorumunu yaptı.

"AYNISINI HAYAL EDİN"

Akşam'ın, Yunan basınından Zougla.gr'a aktardığı habere göre; Marinakis için 'terbiyesiz' manşeti atıldı. Zougla.gr sitesinde, " Yunanistan'da kazanan bir Türk takımı ve başkanının İslam'ın zaferinden ve Olympiakos başkanın hezeyanında bahsettiği diğer şeyleri söylediğini hayal edin. İnanılmaz bir terbiyesizlik..." ifadelerini kullandı.

Yunanistan, 'İstanbul bizim şehrimiz' diyen Marinakis'i yerden yere vurdu: Terbiyesiz

"SADECE MAÇ KAZANDIK"

Bu haberinin altına yorum yapan Yunanlılar da, "Bir futbol maçında siyasi mesajlar vermek büyük saygısızlık. Altı üstü bir maç kazandık, İstanbul'u fethetmiş gibi konuşmak çirkin" mesajlarını paylaştı.

Ancak Marinakis'in yaptığı bu açıklamalara destek veren gazeteler de oldu. Gazzetta "Yunanistan bir efsane" başlığını kullandı. Sportime ise "Bütün Yunanlılara adanmış bir zafer" manşetini attı. Haberin detaylarında ise Marinakis'in tahrik edici küstah ifadelerine yer verildi.

Yunanistan, "İstanbul bizim şehrimiz" diyen Marinakis\'e tepki gösterdi: Terbiyesiz

Son Dakika Spor Yunanistan, 'İstanbul bizim şehrimiz' diyen Marinakis'e tepki gösterdi: Terbiyesiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Turgut AYÇETİN: Bizde bugün yarın kendi topraklarımız olan Atina ve selanikte boy göstereceğiz 112 13 Yanıtla
  • Mehmet cafer Günay: Acaba katarli bir baskan bunu soyleseydi, ve katar hukumetide aynisini yapsaydi basliginiz ne olurdu merak ediyorum. Cumhuriyet Malesef isminize ve İrkiniza yakismiyorsunuz. Yazik. 64 16 Yanıtla
  • Riza ÖNDEM: Hiç mi hukukçumuz yok neden mahkemeye verilmiyor? 44 6 Yanıtla
  • Necati Kayış: Pire'de bu maçın intikamını almazsan Fenerbahçe, senin de yatacak yerin yok. 47 1 Yanıtla
  • Çamlica Gazoz: 400 yıl.osmanli olarak yaşamışsın dedenin dna si ni araştırsan turk çıkar osmanlı öyle yüce bir iuluski su anda asimile olmadan bu günü yaşamanızı sağlamış ama sonunda yunanistan gibi devletler yeni dunya düzeninde anca büyük devletlerin eyaleti olarak kalacakrltir.ama bir turk devleti tarihte hep var olacaktır. 37 2 Yanıtla
  • Serkan İlkeli : Selanik bizimdir. 26 3 Yanıtla
  • Mehmet Karaca: Milletin işiyok fenerlen uğraşacak yenilmeseydi TÜRK hakemler yok 17 dakika uzatacak 3 5 Yanıtla
  • Ertugrul senduy: Kedi erisemedigi cigere mundar dermis 2 0 Yanıtla
  • Ertugrul senduy: Ten kelime IZMIR 1 0 Yanıtla
  • Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi
    17:08 Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi

    Söke Basket Spor Kulübü (SBK) ve Kuşadası Academy Spor Kulübü (KASK), gruplarındaki 7 maçını da yenilgisiz tamamlayarak finalde karşı karşıya geldi. Final maçında sporcular, velilere anlamlı bir mesaj vermek için pankart açtı. Kulüplerin antrenörleri ise çocukların kötü alışkanlıklardan kurtulması ve saygı değerlerini öğrenmelerinin önemini vurguladı. Her iki kulübün kurucu antrenörü ise velilere teşekkür etti ve çocukların gelişimi için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

  • Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı
    17:06 Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının maç programını duyurdu. Beşiktaş - MKE Ankaragücü, İstanbulspor - Fatih Karagümrük, Konyaspor - Corendon Alanyaspor gibi maçlar bu hafta oynanacak.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başlıyor
    17:03 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başlıyor

    Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, 27 ülkeden 108 sporcunun katılımıyla Antalya'da başlıyor. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, organizasyonun Türkiye'de 7'nci, Antalya'da ise ilk kez düzenlendiğini belirtti. Vestel'in sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonun Türk cimnastiğine büyük güç katacağı ifade edildi. Organizasyonun son günü 31 Mart'ta yapılacak.

  • Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacak
    17:00 Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacak

    Ahlatcı Çorum FK'nin teknik direktörü Serkan Özbalta, Ankara Keçiörengücü maçında en iyi oyunlarını sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Özbalta, takımının play-off hattında merkezi bir konuma geldiğini ancak henüz bir şeyin garantilenmediğini vurguladı. Mücadeleci ve inatçı bir şekilde oynayacaklarını ifade eden Özbalta, taraftarların desteğiyle istedikleri sonucu almayı hedeflediklerini söyledi.

  • Trendyol Süper Lig'de 33. Haftanın Programı Açıklandı
    16:57 Trendyol Süper Lig'de 33. Haftanın Programı Açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının programı belirlendi. Programda yer alan maçlar şu şekildedir: Beşiktaş-MKE Ankaragücü, İstanbulspor-VavaCars Fatih Karagümrük, Tümosan Konyaspor-Corendon Alanyaspor, Yılport Samsunspor-Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor-Trabzonspor, RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor, Bitexen Antalyaspor-Atakaş Hatayspor, Gaziantep FK-Kasımpaşa, Galatasaray-Siltaş Yapı Pendikspor ve EMS Yapı Sivasspor-Fenerbahçe.

  • Niğde Belediyespor Yönetimi TFF Kararlarını Eleştirdi
    16:46 Niğde Belediyespor Yönetimi TFF Kararlarını Eleştirdi

    Niğde Belediyespor yönetimi, seyircisiz maç cezasının haksız olduğunu belirterek TFF'yi eleştirdi. Başkan Atilla Tasalı, rakipleri Akşehirspor'a verilen 3 puanın masa başında verildiğini söyledi. Futbol Şube Direktörü İdris Gündoğan ise bir lobi olduğunu iddia ederek yetkilileri göreve davet etti.

  • Federasyon oruç tutma yasağı koydu! Yıldız futbolcu, milli takım kampından ayrıldı
    16:20 Federasyon oruç tutma yasağı koydu! Yıldız futbolcu, milli takım kampından ayrıldı

    Fransa Futbol Federasyonu'nun Ramazan ayında antrenman yapan futbolcuların oruç tutmalarını yasaklayan yeni düzenlemesi nedeniyle Mahamadou Diawara, milli takım kampından ayrıldı. Olimpik Lyon futbolcusunun yerine Nantes'tan Dehmaine Tabibou Assoumani çağrıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti
    16:03 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında önemli dereceler elde etti. 55 kilogram Bilal Göktekin birinci, 55 kilogram Muhammed Tuncay ikinci, 52 kilogram Hilal Göktekin ikinci, 70 kilogram Nisanur Süren üçüncü, 52 kilogram Fatmanur Teker beşinci ve 70 kilogram kategorisinde mücadele eden Elif Çelik ise beşinci oldu. Sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayı Diyarbakır'a getirdi. Ayrıca, 6 Kuraş sporcusu İstanbul'da düzenlenecek olan Kuraş Dünya ve Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Derece Elde Etti
    16:00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Derece Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası'nda önemli dereceler elde etti. Sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayı Diyarbakır'a getirdi.


Advertisement