Yusuf Buğra Demirbilek Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yusuf Buğra Demirbilek Türkiye İkincisi Oldu

Yusuf Buğra Demirbilek Türkiye İkincisi Oldu
20.07.2026 14:44

Niğdeli atlet Yusuf Buğra Demirbilek, Naili Moran Finali'nde 800 metreyi 2:25'te tamamlayarak Türkiye ikincisi oldu.

Niğdeli sporcu Yusuf Buğra Demirbilek, 18-19 Temmuz'da Kütahya'da düzenlenen Naili Moran Yaş Grupları Atletizm Finali'nde Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Demirbilek, finalde 800 metre yarışını 2 dakika 25 saniyelik dereceyle tamamladı.

Üç branşın toplamında 222 puan toplayan Demirbilek, 144 sporcu arasında genel klasmanda Türkiye 28'incisi olma başarısını da gösterdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik ve Spor İl Müdürü Yüksel Dorul, sporcuyu ve emeği geçen antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yusuf Buğra Demirbilek Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement