Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi Başladı - Son Dakika
Spor

Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi Başladı

Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi Adıyaman 100. Yıl Kapalı yüzme havuzunda başladı.

04.12.2018 16:27

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi Adıyaman 100. Yıl Kapalı yüzme havuzunda başladı.

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesinin açılışında konuşan İl Müdürü Fikret Keleş, "Türkiye genelinde 100 bin çocuğun yararlanacağı yüzme eğitimleri 81 il ile aynı zamanda Adıyaman'da birer aylık 3 dönem halinde yapılacak. Proje kapsamında verilecek eğitimlere başta Adıyaman merkez olmak üzere 31 İlkokuldan yaklaşık bin öğrenciye yüzme eğitimleri verilecek. İlkokulda okuyan ve özellikle 3.ve 4.sınıfta okuyan öğrencilerin beden eğitimi ve fiziksel etkinlik derslerini daha verimli kullanmak amacıyla öğrencilerimize haftada 4 gün eğitimler verilecek. Eğitimlerimiz, yüzme antrenörlerimizin eşliğinde haftada dört gün sürdürülecek eğitimler sonunda ilimizde bin küçük öğrenciye yüzme öğretilecek" diye konuştu.

Adıyaman 100.Yıl Kapalı yüzme havuzunda düzenlenen projenin açılış törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ve sporcular katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sibel karba:
    6 yaşında kızım 11 yaşında oglumvar kızımın kolunda bacagında sinir sıkışşması oldugu içiin sol tarak kemikler gelişmiyor eger ücrettsiz olursa kızım ve oglumu gndermek istrm 0 0 Yanıtla
  • Sibel karba:
    Ücretszmi olck 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement