Zabıta, Köşk’e Cezayı Kesti (9-2) - Son Dakika
Spor

Zabıta, Köşk’e Cezayı Kesti (9-2)

Zabıta, Köşk’e Cezayı Kesti (9-2)

Yalova Bel. Tarafından Düzenlenen Erdal Akbala Futbol Etkinliği'nin 2.Hafta Maçları Zabıta-Yürüyen Köşk Karşılaşmasıyla Başladı.

19.10.2010 11:15

Geçtiğimiz haftayı 7-2 ile geçen Zabıta, sahadan 9-2'lik galibiyetle ayrılarak Yürüyen Köşk'e ağır bir mağlubiyet yaşattı.

Zabıta: Muhammet, Eren, Murat, Emre, Muaffak, Kerem, Erçin, İsmail, Hakan, Cihan, Hanefi, Rıdvan ile maça çıkarken; Yürüyen Köşk: Muhittin, Sami, Ayhan, Yağız, Hayrettin, Dursun, Ferdi, Ayhan Oruç, Tarık, Cengiz Karoğlu, Nihat, Ali, Cengiz, Erkan, Mehmet ile maçtaki yerini aldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Zabıta, uzaktan şutlarla Köşk'ün kalesini yokladı ve bir süre gol bulamadı. 1-0 öne geçen Zabıta,Yağız ve Sami ile maça denge getirmek isteyen Yürüyen Köşk karşısında 2.golü de bulunca adeta maçın kırılma anı gerçekleşti ve genç kadrosunun da avantajıyla farkı arttırdı. Emre'nin asistleriyle, Muaffak ve İsmail'in golleriyle yıldızlaştığı maçın ardından Yürüyen Köşk takımının rakip takımı teker teker tebrik etmesi turnuvanın en güzel anlarından biriydi.

Goller:Zabıta; Murat(2), Muaffak(3), Kerem(1), İsmail(4), Yürüyen Köşk:Yağız(2)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Zabıta, Köşk’e Cezayı Kesti (9-2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement