Zico: Scolari Kovulmalı - Son Dakika
Spor

Zico: Scolari Kovulmalı

Zico: Scolari Kovulmalı

Brezilyalı efsane Zico, teknik direktör Scolari'ye ateş püskürdü.

11.07.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'nın efsane futbolcularından biri olan Zico, Almanya'ya karşı alınan 7-1'lik hezimet sonrasında teknik direktör Felipe Scolari'yi suçladı.

Skysports'un haberine göre; Brezilya'nın hemen yeni bir teknik direktör bulması gerektiğini düşünen Zico, "Scolari ve yardımcısı Parriera'ya teşekkür edip yollarımızı ayırmalıyız. Gelecek kişi takımı Brezilya usulü oynatmalı." dedi.

Scolari'nin yerine Sao Paulo'nun başındaki Ramalho'yu öneren Zico, "Çok fazla alternatifimiz yok. Brezilya Ligi'nde şampiyonluk yaşamış Ramalho en ideal isim. Çünkü Brezilya Ligi, dünyada kazanılması en zor liglerden biri." ifadelerini kullandı.

Scolari'nin önemli hataları olduğunu belirten Brezilyalı efsane, "2013 Konfederasyon Kupası'nda iyi işler yaptık. Ancak aynı takımla ve taktikle bu turnuvaya girdik. Herkesin tam bir yıl bize karşı hazırlanma ve takımı çözme şansı oldu. Fred, Marcelo, Hulk... Çoğu oyuncu kulüplerinde düzenli forma giymiyor. David Luiz ve Oscar, Chelsea'de ilk tercih bile değillerdi. Neymar'ın da yedek kaldığı dönemler oldu. Geçen yıla göre kadro seçimi yapılmamalıydı." dedi.

Federasyona da çağrıda bulunan Zico, "Federasyon tüm takımların yetkililerini özel bir toplantıya çağırmalı ve Brezilyalı yıldızların neden burada değil de Avrupa'da oynadığı konusunda çözüm üretmeli." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Zico: Scolari Kovulmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement