Ziya: Beşiktaş'tan Çekinmiyoruz - Son Dakika
Spor

Ziya: Beşiktaş'tan Çekinmiyoruz

Ziya: Beşiktaş\'tan Çekinmiyoruz

Sivaspor'un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, Beşiktaş'tan çekinmediklerini ifade etti.

20.02.2013 13:42  Güncelleme: 13:48

Cumartesi akşamı Beşiktaş'ı konuk edecek olan Sivaspor'un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, "Bir çekincemiz yok. Sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

DHA'YA ÖZEL AÇIKLAMA YAPTI

Ziya Erdal, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasını kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını belirten Ziya Erdal, şöylebkonuştu:

"Kasımpaşa karşılaşmasına giderken Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetlerinin morali ile gittik. Karşılaşmada gerçekten iyi oynadık. Pozisyonlara da girdik. Kasımpaşa'nın da birkaç tane atağı vardı. Gol atanın kazanacağı bir karşılaşmaydı. Sonuçta Kasımpaşa 1-0 öne geçti. Skoru da korumayı başardı. Zevkli bir karşılaşma oldu."

'BEŞİKTAŞ'TAN ÇEKİNMİYORUZ'

Beşiktaş ile kendi saha ve seyircileri önünde oynanacak olmalarının avantajını kullanacaklarını belirten Erdal, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yendik. Beşiktaş'ı da ilk yarıda kendi sahalarında yenmiştik. Şimdi kendi sahamızda oynayacağız. Beşiktaş bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Ama kendi sahamızda oynayacağımız için bu karşılaşmayı kazanmamız gerekiyor. Çünkü üst sıralardan kopmamamız gerekiyor. Zor bir karşılaşma olacak. Bizim Beşiktaş'tan her hangi bir çekincemiz yok. Kazanacağımızı düşünüyorum. Bunun için seyircimiz stadı doldursun ve Trabzonspor maçında olduğu gibi bize destek versinler. Bu karşılaşmadan iyi bir sonuç ile ayrılacağız."

Kasımpaşa yenilgisine üzüldrüklerini de vurgulayan Ziya, "Bu yenilgiyi unuttuk. Sonuçta önümüzde zorlu bir Beşiktaş maçı var. Bu karşılaşmaya bakıyoruz. Takımda moraller gayet iyi, kendi sahamızda oynayacağız. Bunun için iyi çalışıyoruz. Beşiktaş karşılaşmasını kazanarak lige iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

"BENİ BU DURUMA RIZA ÇALIMBAY GETİRDİ"

Sivasspor'da oynamaktan mutlu olduğunu belirtirken başarılı olmasındaki etkenlerin başında teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın geldiğini belirten Erdal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben A takıma alt yapıdan çıktım. Beni alt yapıdan Sivasspor A takımına Mesut Bakkal çıkardı. İki karşılaşmada bana şans verdi ve sonra ayrıldı. Benim bu günkü duruma gelmemde en büyük etken Rıza hocadır. Benim arkamda durması, beni oynatması özgüvenimi artırdı, tabi ki bunda benimde çabam oldu. Göstermiş olduğum performans ile sonuçta ben bu takımda oynuyorum. Uzun yıllarda bu formaya hizmet etmek istiyorum. Şu anda performansım iyi, ama tabi bunun daha iyisini de yapabilirim. Onun için daha çok çalışıyorum. Sivasspor'a faydalı olmak istiyorum."

"HAYALİM SİVASSPOR FORMASI GİYMEKTİ"

Futbola başlarken kendisinin de en büyük hayalinin Sivasspor forması giymek olduğunu anlatan Ziya, daha sonra şunları söyledi:

"Küçükken herkesin hayali genellikle büyük takımlarda oynamaktır. Benim tek hayalim ise Sivasspor'da oynamak ve o formayı giymekti. Sivas'ta doğup büyüdüğüm için hep Sivasspor'un A takımında oynamak istedim. Şimdi bunu başardım. Hayrettin Yerlikaya ağabeyi ben televizyondan izliyordum. Ondan sonra o kanatta Sivasspor forması ile ben oynamak istiyordum. Nasip kısmet bu işte onunla aynı mevkide oynamak varmış. Hayrettin ağabey bana elinden geldiği kadar yardım ediyor. Sonuçta Hayrettin Yerlikaya bu takıma emeğini vermiş değerli bir kaptandır."

Sivasspor'da mutlu olduğunu belirten Ziya, "Benim Sivasspor ile 2015 yılına kadar sözleşmem var. Eğer bir teklif gelirse de yönetimimiz ne derse benim için o geçerlidir. Benim bir düşüncem olur ise onu da ben yönetimimize bildiririm. Ama şu anda böyle bir şey düşünmüyorum" diye konuştu.

"BAŞKAN BU TAKIMIN HER ŞEYİ"

Sivasspor'un bu durumlara gelmesinde Başkan Mecnun Otyaklmaz'ın emeğinin büyük olduğunu belirten Ziya, son olarak, "Çünkü Sivasspor için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Bence bulunmaz bir başkan" dedi.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ziya: Beşiktaş'tan Çekinmiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement