Sondakika.com, Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen İnternet Sitesi Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Sondakika.com, Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen İnternet Sitesi Oldu

Sondakika.com, Türkiye\'nin En Çok Ziyaret Edilen İnternet Sitesi Oldu

Reuters Enstitüsü'nün 2023 Dijital Haber Raporu'na göre sondakika.com, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen internet sitesi oldu. Doğru, anlık ve tarafsız haberleri okuyucularına sunan sondakika.com, geniş yelpazedeki haberleri tarafsız bir şekilde sunarak her kitleye hitap ediyor. Yapılan araştırma raporlarına göre sondakika.com, yüzde 29 gibi yüksek bir oranla birinci sıraya yerleşti.

22.03.2024 16:15  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternette gezinmek günümüzde günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Reuters Enstitüsü'nün 2023 Dijital Haber Raporu'na göre Türkiye'nin en çok ziyaret edilen internet sitesi Sondakika.com oldu.

DOĞRU, ANLIK VE TARAFSIZ HABERİN ADRESİ

Gündemi takip etmek ve son gelişmelerden haberdar olmak isteyenler 'sondakika.com'u takip ediyor. Doğru ve anlık haberleri okuyucularına sunan'sondakika.com' her kitleye hitap eden geniş yelpazedeki haberleri tarafsız olarak veriyor. Odak noktasına okuyucuyu koyan haber sitesi, açık, sade, anlaşılır tarzı ile oldukça beğeniliyor.

OKUYUCULARIN İLGİSİ 2023 RAPORUNA YANSIDI

Okuyucuların bu beğenisi yapılan araştırma raporlarına da yansımış durumda. Dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer alan Reuters'in Enstitüsü 2023 Dijital Haber Raporu'nda'sondakika.com'u, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitesi sıralamasında zirvede yer verdi.

2023 yılında Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitesi 'sondakika.com' oldu

Yüzde 29 gibi yüksek bir oranla birinci sıraya yerleşen sondakika.com'un ardından ise büyük sermayeli televizyon kanallarının internet haber siteleri geldi.

Son Dakika Teknoloji Sondakika.com, Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen İnternet Sitesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement