Akıllı Yoga Matı Size Yardım Ediyor - Son Dakika
Teknoloji

Akıllı Yoga Matı Size Yardım Ediyor

Akıllı Yoga Matı Size Yardım Ediyor

Yoga meraklılarına ilginç bir haber, yoga duruşlarını geliştiren akıllı bir cihaz piyasaya çıkıyor.

15.08.2014 09:10  Güncelleme: 09:22

Yoga meraklılarına ilginç bir haber, yoga duruşlarını geliştiren akıllı bir cihaz piyasaya çıkıyor.

Eğer kendinizi sağlıklı tutmak için yogayı tercih eden kişilerdenseniz, bu ürüne mutlaka bir bakmalısınız. Henüz yoga yapmıyor ama yapmak istiyorsanız veya öğrenme aşamasındaysanız Beacon Yoga Mat kesinlikle sizin için tasarlanmış bile diyebiliriz.

Beacon Yoga Mat sizi doğru hareketleri, doğru şekilde yapmak için yönlendirebilen akıllı bir cihaz. Beacon mat Bluetooth veya USB kablo ile bilgisayarınıza veya akıllı telefonunuza bağlanıyor. Siz yoga duruşlarını yaptıkça nasıl yaptığınızı takip ediyor. Beraberinde gelen uygulama ise gelişimizi kaydediyor ve sizi aynı bir eğitmen gibi yönlendiriyor.

Bu matın içine gömülü basınç sensörleri ve LED ışıklar bulunuyor. Eğer bir duruş sırasında ideal dengeyi yakalamışsanız, bastığınız yerdeki LED ışıklar yeşile dönüyor. Fazla bastırıyorsanız veya dengede değilseniz ışıklar mora ve düzeltmezseniz kırmızıya dönerek sizi uyarıyor. Böylece her duruşu mükemmel yapıncaya kadar çalışabiliyor ve nerede yanlış yaptığınızı anlayabiliyorsunuz.

PVC köpük ve plastikten üretilmiş Beacon Yoga Mat'ın şarj edilebilir bir dahili bataryası var. Henüz geliştirme aşamasında ama tasarımcısı Molly Duffy'nin Quirky sayfasından işlerin nasıl gittiğini takip edebilirsiniz. Buraya tıklayıp siteye gitmeniz yeterli, böylece ürün ile ilgilendiyseniz ne zaman piyasaya çıkacağı hakkında bilgi sahibi de olmanız mümkün olacaktır.

The post Akıllı Yoga Matı Size Yardım Ediyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Akıllı Yoga Matı Size Yardım Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement