AMD, Radeon Software Adrenalin Edition için yeni sürücü güncellemesini yayınladı - Son Dakika
Teknoloji

AMD, Radeon Software Adrenalin Edition için yeni sürücü güncellemesini yayınladı

AMD, Radeon Software Adrenalin Edition için yeni sürücü güncellemesini yayınladı

AMD, Radeon Software Adrenalin 23.12.1 WHQL sürücüsü ile oyunlara optimizasyon ve yeni teknolojik destekler getiriyor. Yeni sürücü, Avatar: Frontiers of Pandora ve The Finals gibi oyunlarda performans artışı sağlıyor. Ayrıca kullanıcı arayüzü de yeniden tasarlanarak HYPR-RX performans profilleri oyun bazında etkinleştirilebiliyor. Sürümdeki diğer yenilikler arasında donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması desteği ve sorunların giderilmesi bulunuyor.

06.12.2023 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMD, Radeon Software Adrenalin Edition için yeni sürücü güncelleme paketini yayınladı. Radeon Software Adrenalin 23.12.1 WHQL sürücüsü, oyunlar için bir dizi optimizasyon ve yeni teknolojik destekler ile birlikte geliyor.

Radeon Software Adrenalin 23.12.1 çıktı

Optimizasyon tarafında iki büyük oyun için yenilik olduğunu belirtelim. Yeni sürücü, Avatar: Frontiers of Pandora ve The Finals için performans artışı yaşatacak. AMD ayrıca Radeon Software'in kullanıcı arayüzünü de yeniden tasarladı. Böylece Genel ve Oyun sekmelerini yeniden düzenledi.

Yeni kullanıcı arayüzü, HYPR-RX performans profillerini de oyun bazında etkinleştirmeyi kolaylaştıracak. AMD, yeni sürümle birlikte HYPR-RX Eco profilini de tanıttı. HYPR-RX Eco, enerji tasarrufuna öncelik veriyor ve dizüstü bilgisayarlarda pil ömrünü artırmayı amaçlıyor.

132132132132

23.12.1 sürücüsü FRTC, Radeon Super Resolution, Overlay, Recording and Streaming gibi bazı Radeon yazılım özelliklerini OpenGL uygulamalarıyla genişletiyor. Öte yandan Radeon RX 7900/ 7800/ 7700 serisi ekran kartlarına donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması desteği de eklenecek.

Sürümde ele alınan bazı sorunlar arasında farklı yenileme hızlarına sahip çift monitörlü sistemler bulunuyor. AMD, iki monitör için harcanan güç tüketimini artık daha verimli şekilde kontrol edebildiğini dile getirdi. Sürücü ayrıca ikincil ekrana sahip sistemlerde Chromium tabanlı tarayıcılarda görülen takılmaları da giderecek.

AMD, Radeon Software Adrenalin Edition için yeni sürücü güncellemesini yayınladı

Radeon Software Adrenalin 23.12.1 WHQL sürücüsü hem oyunculara hem de genel kullanıcılara önemli yenilikler kazandırıyor. AMD, şu anda güncellemeyi belirli Radeon ekran kartları için dağıtıma çıkarmış durumda.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji AMD, Radeon Software Adrenalin Edition için yeni sürücü güncellemesini yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement