Anneler Mobee İle Mobil Teknolojiyi Keşfediyor - Son Dakika
Teknoloji

Anneler Mobee İle Mobil Teknolojiyi Keşfediyor

Anneler Mobee İle Mobil Teknolojiyi Keşfediyor

Yeni nesil tabletlerin en konforlusu, en eğlencelisi Mobee Nett 7" yine ilklere imza atıyor.

04.05.2011 11:11

Android 2.3 sürümüne sahip ilk tablet olan Mobee Nett 7", çok hassas dokunmatik ekranıyla da kullanımı zevkli hale getiriyor. Ultra-ince tasarlanan, hafifliği ile çantada rahatlıkla taşınabilen tablet, teknoloji meraklısı anneleri mutlu etmek için en güzel hediye…

Yeni Mobee Nett 7", Anneler Günü'nde KDV dahil 444 TL'lik özel fiyatı ve kılıf hediyesi ile birlikte sunuluyor.

Yenilikçi ürünleriyle kullanıcılarına mükemmel mobil iletişim deneyimi yaşatan Mobee, annelere de sanal dünyanın kapılarını açıyor. Trendleri, teknolojiyi yakın takip eden annenize yeni Mobee Nett Tablet 7" hediye edin, nerede olursa olsun dünyayla bağını koparmasın…

Mobee'nin sürekli geliştirdiği Mobee Nett 7", yeni eklenen özellikleri ile tablet pazarında ilklere imza atıyor. Android 2.3 Ginger Bread sürümünü kullanan ilk tablet olan Mobee Nett, 1.2 GHz işlemcisiyle en hızlı tablet olma özelliğine de sahip. Bu hızıyla tablet, tüm fonksiyonları rahatlıkla kullanmayı sağlamanın yanı sıra özellikle oyun oynamayı çok zevkli hale getiriyor. 3D oyun ve video desteği özelliğiyle, 3D oyunlar oynanabiliyor.

Kapasitif dokunmatik ekrana sahip 7" boyutundaki ilk cihaz, bu özelliği ile kaliteli, konforlu ve zevkli bir deneyim sağlıyor. Mobee Nett, benzerlerinde olmayan Türkçe klavyesiyle ile de bir adım öne çıkıyor. Tablet, 2.0 MP kamerası ile de benzerlerine göre fark yaratıyor. HDMI çıkışı ile 1080P high-definition video çıkışı sayesinde de; dizi ve filmler televizyona aktarılabiliyor, dokümanlar projeksiyona aktarılıp toplantılarda kullanılabiliyor.

Sadece 285 gram olan tablet, her yere götürülebiliyor böylece işlevleri, inceliği, hafifliği ile günlük yaşamın bir parçası haline geliyor. Annenize yeni Mobee Nett Tablet 7" hediye edin, ister evde ister ofiste ister tatilde kısacası her yerde konforlu mobil iletişiminin keyfini yaşasın…

Performansı en güçlü, en hızlı, en hafif tablet…

İşletim sistemi olarak Android 2.3 sürümünü kullanan tablet 512 MB DDR RAM'e sahip bulunuyor. 1.2 GHz işlemci kullanan yeni Mobee Nett Tablet 7", 4 GB dahili depolama alanının yanında 4 GB'lık mikro SD kart ile kullanıcıya ulaşıyor(32 GB'a kadar destekliyor).

Birçok uygulama yüklenmiş olarak kullanıcıya ulaşıyor. (Word, Excel gibi ofis dosyalarını kullanmak için Documents to go, Angry Birds, Speed Forge 3D, Tank Recon 3D, Tavla, Barkod tarayıcısı, Basketball shot, Dolphin Tarayıcı HD, Dosya yöneticisi, E-posta, Galeri, Hesap makinesi, Kamera, Opera mini, Jewels, Winamp, X construct, Müzik, Andro zip, Facebook, Penguin Skiing ). Ayrıca, SAMSlide veya Uygulama Market'ten de değişik uygulamalar da indirilebiliyor. Mobee Nett Tablet, sayısız uygulamayla birlikte sınırsız eğlence vaad ediyor.

2.0 MP kamera ile fotoğraf ve video çekip paylaşmak; USB çıkışı ile önemli dosyaları Mobee Nett üzerinde görüntülemek mümkün.

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanmaya imkan veriyor. Tablette işlevler son derece kolay bir şekilde kullanılabiliyor. 7" ekranlı tablette e-postaları takip etmek, oyun oynamak, video izlemek, internetten banka işlemleri yapmak, gazete, e-kitap okumak, resimleri organize etmek, MP3 dinlemek hem daha pratik hem daha zevkli…

Özellikleriyle sektördeki en güçlü tablet olan yeni Mobee Nett Tablet 7", Anneler Günü'ne özel KDV dahil 444 TL'lik fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Anneler Mobee İle Mobil Teknolojiyi Keşfediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement