Apple İOS 6.1.1 de İşe Yaramadı - Son Dakika
Teknoloji

Apple İOS 6.1.1 de İşe Yaramadı

Apple İOS 6.1.1 de İşe Yaramadı

Apple, bir deliği kapatayım derken diğer yandan boruyu patlatıyor.

15.02.2013 16:29  Güncelleme: 16:35

Mahmut Saral - - Apple, son zamanlarda yazılımsal olarak kullanıcılarına büyük sıkıntılar yaşatıyordu, görünüşe göre bu sıkıntılar son hızıyla sürüyor.

Biliyorsunuz, iOS 6.1'in yayınlanmasının ardından, milyonlarca iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcısı, bu güncellemeyi cihazlarına kurmuştu. Performanslı bir mobil işletim sistemi beklenirken, 3G ve batarya sorunları çıkageldi. Özellikle iPhone 4S kullanıcılarının bu konularda şikayetleri vardı ve bu söylemler üzerine Apple'dan yeni bir hamle gelmiş, iPhone 4S kullanıcıları için iOS 6.1.1 indirilmeye sunulmuştu. Galiba bu da pek işe yaramamış.

Güncellemeyi indiren birçok kullanıcı, hala telefonlarının şarjlarının çok çabuk bittiğini dile getiriyor. Bazı kullanıcılar, iOS 6.1 yüklüyken şarj süresinin iyi olduğunu, iOS 6.1.1'i kurmalarıyla beraber hızlı tüketimin yaşandığını söylüyor. Stand By konumundayken saatte %10 pil tükettiğini söyleyenler de var, birkaç saat kullandıktan sonra şarjın tamamen tükendiğini söyleyenler de.

Görünüşe göre Apple'dan yeni bir güncelleme daha gelmesi gerekiyor, hem de bir an evvel. iOS 6.1.2 için bakalım açıklama ne zaman yapılacak.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple İOS 6.1.1 de İşe Yaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement