Apple, Saatle Uyumlu Uygulamaların Hazır Olmasını İstiyor - Son Dakika
Teknoloji

Apple, Saatle Uyumlu Uygulamaların Hazır Olmasını İstiyor

Apple, Saatle Uyumlu Uygulamaların Hazır Olmasını İstiyor

Bazı geliştiriciler beklenenden daha önce uygulamalarını çıkaracak.

31.01.2015 15:17
Hasan Uğur Nayır - -

Görünüşe göre Apple, bazı yüksek profilli uygulama geliştiricilerinden ve ortaklarından Apple Watch'la uyumlu iPhone uygulamalarını şubat ayı ortalarına kadar çıkarmasını istiyor. MacRumors'e konuşan isimsiz bir kaynak Cupertino merkezli şirketin Apple Pay'in en büyük ortaklarından birine 12 Şubat'ta iOS uygulamasını (Tabii ki WatchKit destekli) çıkarmasını talep ettiğini belirtti.


Apple'ın diğer geliştiricilere böyle bir istekte bulunup bulunmadığı belli değil. Fakat Apple Watch çıkmadan önce şirketin çalışanlarıyla 3. parti uygulamaları kullanarak (Özellikle pil ömrü için) testlere devam etmesi mümkün. Zaten hali hazırda testler sürüyor, fakat yeni uygulamalarla birlikte testin içeriği daha da genişleyebilir.


Ayrıca bu durum Apple Pay'in saatte nasıl çalıştığını gösterebilir. Mobil ödeme saatin anahtar özelliklerinden biri olacak gibi duruyor. Ödeme konusunda saatteki biyometrik fonksiyonlardan yararlanılması söz konusu. Tim Cook'un belirttiğine göre Apple Watch'un çıkmasına birazcık daha var. Cihaz nisan ayında 349 dolar fiyatla tüketiciyle buluşacak.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple, Saatle Uyumlu Uygulamaların Hazır Olmasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement