Asus'tan Yeni Bilgisayar Yağmuru! - Son Dakika
Teknoloji

Asus'tan Yeni Bilgisayar Yağmuru!

Asus\'tan Yeni Bilgisayar Yağmuru!

Asus, CES 2017'de Asus ZenBook 3 Deluxe ve daha pek çok yeni bilgisayarını tanıttı.

06.01.2017 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asus, CES 2017 Tüketici Elektroniği Fuarı'ndahatırlarsanız. Bunlardan özellikle arttırılmış gerçeklik teknolojisine uygun ZenFone AR dikkat çekerken, bir diğer telefon ise ZenFone Zoom 3 olmuştu. Asus, sahnede yalnızca bu telefonları tanıtmakla kalmadı. Yeni dizüstü bilgisayarlarını da duyurdu. ZenBook 3 Deluxe'ün yanında ZenBook UX310, ZenBook UX330 ve ZenBook UX510 gibi dizüstü bilgisayar modellerini tanıtan Asus, aynı zamanda Flip ve Transformer Pro modelini de güncelledi.

ZenBook 3 Deluxe (UX490UA), 14 inç boyutunda ekranın sahibi olarak geliyor. 12.9 mm kalınlığında olan laptop, 1.01 kilogram ağırlığıyla da oldukça hafif. Metalik gövdesi ve alüminyum şaseye sahip olan ZenBook 3 Deluxe, ekranıyla Full HD çözünürlük sunuyor ve sRGB renk gamutunun yüzde 100'ünü kapsadığı iddia ediliyor. Bu arada ekranın Gorilla Glass 5 ile korunduğunu da söylemek lazım.

Intel'in yeni nesil Kaby Lake işlemcisinden üç alan ZenBook 3 Deluxe, Core i7-7500U ile çalışıyor. Intel HD Graphics 620 ve 16 GB RAM gibi diğer teknik parçaların yanında, bağlantı kanalında da 3 adet USB-C portu bizlere sunuluyor.

ZenBook 3 Deluxe, ses açısından da iddialı bir model gibi görünüyor. Harman Kardon destekli 4 hoparlörüyle çevresel ses desteği ile gelen ZenBook 3 Deluxe, mayıs ayından itibaren 1699 Dolar fiyat etiketiyle raflarda yer alacak.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Asus'tan Yeni Bilgisayar Yağmuru! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement