Asus X Serisi Akıllı Telefonlar Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Asus X Serisi Akıllı Telefonlar Geliyor!

Asus X Serisi Akıllı Telefonlar Geliyor!

Asus'un hali hazırda alışmış olduğumuz bir çok akıllı telefon modeli var ve bu modelleri geçtiğimiz seneler içerisinde çıkarmış olduğu Zenfone serisi altında toplamıştı.

03.04.2016 17:03

Asus'un hali hazırda alışmış olduğumuz bir çok akıllı telefon modeli var ve bu modelleri geçtiğimiz seneler içerisinde çıkarmış olduğu Zenfone serisi altında toplamıştı. Genellikle oyuncular için üretmiş olduğu üst segment oyuncu cihazları serisi olan Echelon'a artık akıllı telefonlar da eklenecek gibi duruyor.

Tayvan'lı şirket Asus tarafından henüz sızdırılan bu akıllı telefonlar için doğrular nitelikte bir bilgi gelmese de Asus ürünlerinin sızdırıldıktan çok kısa bir süre sonra piyasaya çıktığını Zenfone serisinde anlamış olduk. Yeni gelecek olan telefonları yeni bir seri ve özel bir ürün olarak adlandıran Tayvan'lı kaynak, yeni serinin isiminin Asus X serisi olacağını ve özel olarak tanıtılan ürünün isiminin Asus Echelon X One olacağını öne sürüyor. Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak olan Asus Echelon X One, gerçek metal bir kasa ile karşımıza çıkacak gibi duruyor. Arka kısımında Gorilla Glass 4 kullanıldığını düşündüğümüz Asus'un sızdırılan bu yeni akıllı telefonlarının ne zaman piyasaya çıkacağı ise şuanda net değil.

Asus X Serisi

Echelon One X'in Gorilla Glass 4 koruma ile birlikte IPS LCD ekrana sahip ve Intel işlemci tarafından desteklenmesi bekleniyor. 4GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile cihaz Android 7.0 işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Ürün hakkında merak ettiklerinize ve daha fazlasına diğer sayfalardan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Asus X Serisi Akıllı Telefonlar Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement