Batman V Superman Dawn Of Justice'dan Nefes Kesen Özel Video - Son Dakika
Teknoloji

Batman V Superman Dawn Of Justice'dan Nefes Kesen Özel Video

Aynı evrende bulunan iki büyük kahramanın kapışmasını ve adaletin yer aldığı Batman v Superman Dawn of Justice için, gelecek yeni fragmanın nefes kesen özel bir kesiti geldi.

07.12.2015 18:01

Batman-v-Superman-Dawn-of-Justice'dan-Nefes-Kesen-Özel-Video

Aynı evrende bulunan iki büyük kahramanın kapışmasını ve adaletin yer aldığı Batman v Superman Dawn of Justice için, gelecek yeni fragmanın nefes kesen özel bir kesiti geldi.

Yayınlanan fragman kesitinde tüylerimiz diken diken olurken, akıllara Kaptan Amerika İç Savaş filmi de gelmiyor değil. bu yaz, Dc ve Marvel kapışırken bizlerde izlemeye doyamayacağımız iki harika filmi izliyor olacağız. Ayrıca, kesitin tamamını oluşturan fragmanın bugün yayınlanması bekleniyor.

Filmin yönetmen koltuğunda son olarak Superman uyarlaması 'Man of Steel ile karşımıza Zack Snyder çıkarken, Batman v Superman'ın Sneak Peek'i için şimdiden pek çok teori ortaya atıldı. Bunun Batman'in rüyası olduğunu düşünenlerin aksine bunun aslında rüya olmadığını ve gerçek olduğunu savunanlarda var. Bunun yanında bu yaşananların bir kehanet olduğununa dair teoriler var.

Batman v Superman Dawn of Justice 25 Mart 2016'da vizyona girecek.

Eh, birazda gülelim.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Batman V Superman Dawn Of Justice\'dan Nefes Kesen Özel Video
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Batman V Superman Dawn Of Justice'dan Nefes Kesen Özel Video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement