Bir Damacana Su Parasına Oyun: Rage - Son Dakika
Teknoloji

Bir Damacana Su Parasına Oyun: Rage

Bir Damacana Su Parasına Oyun: Rage

Güzel dünyamız yine çok büyük bir tehlike ile karşı karşıya.

23.10.2014 10:44
Mahmut Saral - -

id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından dağıtımı üstlenilen FPS oyunu Rage, güncel kampanya dahilinde şu an Valve'ın Steam platformunda indirimli olarak satılıyor.


id Software'ın id Tech 5 motoruyla geliştirilen ve kıyamet sonrası bir dünyada yaşanan olayları aktaran Rage, %75 indirim sonucunda 7,75TL'lik bir fiyat etiketine sahip. Daha önce yaptığımız haberde de Steam'de artık Türk Lirası ile ödeme yapılabildiğinden söz etmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.


id Software'dan Doom 4, Rage 2 ve Quake 5 hakkında açıklamalar


Rage, birçok oyuncu tarafından sevilse de, birçok oyuncu tarafından da eleştirilmişti. Çünkü oyunun motoru id Tech 5, yeterince optimize olarak hazırlanmamış, PC tarafında özellikle AMD kartlara sahip cihazlarda sorunlu çalıştığı ve kolay kolay iyi bir performans seviyesi tutturulamadığı için erken gözden düşmüştü.


Yine de bu oyuna şans vermek için iyi bir fiyat var karşımızda. Deyim yerindeyse bir damacana su parasına bir oyuna sahip oluyorsunuz. Tabii ilginizi çekerse. İlgili sayfa için buraya bakabilirsiniz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bir Damacana Su Parasına Oyun: Rage - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement