Btm, "Meb Eğitim Bilişim Ağı"Nda Yer Alacak - Son Dakika
Teknoloji

Btm, "Meb Eğitim Bilişim Ağı"Nda Yer Alacak

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), FATİH Projesi kapsamında "Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı"nda (EBA) yer alacak.

03.02.2016 15:26

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), FATİH Projesi kapsamında "Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı"nda (EBA) yer alacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa BTM'nin kente değer kattığını belirterek, öğrencilerin eğitimine ciddi şekilde katkı sunduğunu ifade etti.

Birikimli nesiller yetiştirmek istediklerini vurgulayan Altepe, şunları kaydetti:

"Milli Eğitim Bakanlığının FATİH Projesi'ne destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Türkiye, hedefleri olan bir ülke. Bilinçli, eğitimli, vizyon sahibi, birikimli nesiller ve çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerin okullarında aldıkları eğitimi pratikte de algılayabilmeleri için çok önemli bir uygulama. Dünyadaki uygulamalar müze şeklinde, bizdeki ise bilim ve teknoloji eğitimine imkan veriyor. Türkiye'de eğitim seviyesinin yükselmesini önemsiyoruz. Kreatif bir nesil için FATİH Projesi ile buradaki 300'ün üzerindeki deney düzeneklerinin herkes tarafından ulaşılabilir olması çok önemli. Eğitimde her türlü desteğe hazırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Btm, 'Meb Eğitim Bilişim Ağı'Nda Yer Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement