Çerkeşli Genç, 3D Yazıcıyla İhtiyaçları Gideriyor - Son Dakika
Teknoloji

Çerkeşli Genç, 3D Yazıcıyla İhtiyaçları Gideriyor

Çerkeşli Genç, 3D Yazıcıyla İhtiyaçları Gideriyor

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Mesut Kaşka, merakı sayesinde aldığı 3D yazıcıyla ailesinin ve komşularının ihtiyaçlarını karşılıyor. Kaymakam Emir Osman Bulgurlu tarafından ziyaret edilen Kaşka, vahşi tüketimi önlemek ve tasarruf sağlamak amacıyla önemli bir işe imza attığını belirtti.

21.10.2023 13:13

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde merak üzerine aldığı 3D yazıcıyla yaptığı ürünlerle ailesinin ve komşularının ihtiyaçlarını gideren 24 yaşındaki Mesut Kaşka, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu tarafından ziyaret edildi.

Kaymakam Bulgurlu, Kaşka'yı Karamuklu Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgi alan Bulgurlu, Kaşka'nın önemli bir iş yaptığı söyledi.

Bu çalışmalarla vahşi tüketimin de önüne geçilebileceğini belirten Bulgurlu, "Yani siz burada vahşi tüketimi önleyecek bir girişimin içindesiniz. Siz tasarrufu sağladınız. Tasarruf büyümenin, gelişmenin, toparlanmanın temelidir. Sizi tebrik ediyorum." dedi.

Ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Uğur Kaya ve mahalle muhtarı Umut Dere de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Çerkeşli Genç, 3D Yazıcıyla İhtiyaçları Gideriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement