Chrome ile her şey mümkün! - Son Dakika
Teknoloji

Chrome ile her şey mümkün!

Chrome ile her şey mümkün!

Sadece bu 10 Chrome eklentisi; PC'nize kurduğunuz pek çok pahalı yazılımı gereksiz yapacak!

12.12.2012 02:00

Yaklaşık 22 sene önce ortaya çıkan ilk web tarayıcısı, HTML sayfalarını pasif olarak işliyordu. Bugün ise modern web tarayıcıları, kendi başlarında büyük bir platform haline geldiler. Neredeyse küçük bir işletim sistemi gibi genişleyen tarayıcılar, karmaşık JavaScript kodlarından Flash eklentilerine birçok işle başa çıkabiliyorlar.

Peki masaüstü uygulamaların yerini tamamen web'dekilerle değiştirip işinizi tarayıcınızdan yürütmeniz mümkün mü? Bu konudaki tecrübelerimiz biraz karışık, ancak web uygulamarının komple masaüstü yazılımlarının yerine geçmek üzere tasarlanmadığını söylemeliyiz. Ancak tarayıcınız içinden çalışan web uygulamaları, son senelerde oldukça geliştiler. Bu yazımızda ise masaüstü yazılımlarına alternatif 10 web uygulamasını bir araya getirdik.

Kelime işleme: Google Drive Documents

Çok karmaşık işler yapmıyorsanız, hemen şu andan itibaren kelime işlemcinizi Google Drive'daki kelime düzenleyicisi ile değiştirebilirsiniz. Arayüzle bir süre zaman geçirip ona alışmanız gerekecek. Word dosyalarını sıkça gönderip alıyorsanız, bir belgeye başkalarını davet ederek onu aynı anda rahatlıkla düzenleyebilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Chrome ile her şey mümkün! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement