Crytek The Climb 360 Videosu - Son Dakika
Teknoloji

Crytek The Climb 360 Videosu

Crytek The Climb 360 Videosu ile Alpler'e tırmanacağız. Crytek, Frankfurt'daki merkezi ve dünya çapındaki 8 stüdyosuyla faaliyet gösteren bağımsız oyun geliştirici, yayıncı ve teknoloji sağlayıcısıdır.

06.04.2016 19:10

crytek-the-clibm-tirmanma-oyunu-vr-virtual-reality-videosu

Crytek The Climb 360 Videosu ile Alpler'e tırmanacağız.

Crytek, Frankfurt'daki merkezi ve dünya çapındaki 8 stüdyosuyla faaliyet gösteren bağımsız oyun geliştirici, yayıncı ve teknoloji sağlayıcısıdır. 1999 yılında kurulan Crytek, şu ana kadar Far Cry, Crysis serisi, Ryse: Son of Rome ve Warface gibi pek çok ödül kazanan yapımı ortaya çıkarmıştır. Tüm oyunlar, Crytek'in sınırları zorlayan 3 boyutlu oyun teknolojisi CRYENGINE kullanılarak geliştirilmiştir. Ayrıca bu teknoloji, pek çok geliştirici ve lisans sahibinin oyunlarını PC, Xbox One, PlayStation®4, Wii UTM, iOS ve Android platformlarında çıkarmak için ilk tercihi olmuştur. Crytek'in oyun hizmetleri anlamında devam eden gelişimi, şirketin oyunculara yaşattığı en üst kalite deneyimi kendi online platformlarından da sürdürmesine imkan sağlamaktadır.

360 derece video ile, CRYENGINE'de yaratılmış en büyük bölge olan Alpler'i yukarıdan görün. Videonun sol üst köşesinde yer alan oklara tıklayarak veya imleci ekranda sürükleyerek Alpler'i panoramik olarak seyredin. Kamera yavaş yavaş yükselirken 100 km'lik bölgeye tepeden bakın. Çevreyi inceledikçe dingin bir gölün çevresine konuşlanmış amansız dağları, masallardan çıkmış gibi duran şatoların üzerinde süzülen kartalları ve wingsuitleriyle (atlayış tulumu) teleferiklerin arasından uçarak geçen gözü pek sporcuları görebilirsiniz.

Gözünüz uzaklara dalmasın, biraz da aşağıya bakmayı deneyin. Bu deneyimi VR gözlükleriyle yaşamanın ne kadar heyecanlı olacağını göreceksiniz. Bu etkileşimli videodaki görsel kalitenin, oyunun son halini yansıtmayacağını unutmayın. Videoyu mobil cihazınızda izliyorsanız, resmi YouTube uygulamasında görüntülemenizi öneririz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Crytek The Climb 360 Videosu
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Crytek The Climb 360 Videosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement