Diablo 3'e Büyük Değişiklikler Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Diablo 3'e Büyük Değişiklikler Geliyor!

Diablo 3\'e Büyük Değişiklikler Geliyor!

Blizzard, StarCraft'ın yüksek çözünürlüklü yeniden yapımını piyasaya sürmesinin ardından Diablo 3'e de Necromancer ek pakedinden sonraki ilk güncellemeyi oyuncuların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

18.08.2017 06:10

Blizzard, StarCraft"ın yüksek çözünürlüklü yeniden yapımını piyasaya sürmesinin ardından Diablo 3"e de Necromancer ek pakedinden sonraki ilk güncellemeyi oyuncuların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Çünkü 2.6.1 yaması şimdiden PTR yani test sunucularında oynanabilir durumda.

İşte 2.6.1"in yenilikleri!

2.6.1 yamasıyla birlikte Barbarian, Crusader ve Monk sınıfları yeniden yüksek Greater Rift seviyelerini zorlayabilecek hale geliyor. Aslına bakarsanız tüm karakter sınıflarına özellikle hasar verme ve hasar engelleme konusunda büyük geliştirmeler yolda.

Diablo 3'e Büyük Değişiklikler Geliyor!

Bu sayede şu anda Softcore türünde 100 ve üzeri, Hardcore"da ise 100"e yaklaşılabilen Greater Rift seviyeleri 120 civarına çekilebilecek gibi görünüyor. Yani her karakter sınıfının verdiği hasar artırılırken, düşmanlardan alacağı hasar da daha az olacak.

Tüm karakter sınıflarında neredeyse tüm setlerin getirdiği bonuslar değişikliğe uğrarken, bu değişikliklerden karakter sınıflarına özel eşyalar da nasibini almış durumda. Bütün değişiklikleri buraya yazmamız pek mümkün görünmese de meraklılarını dayönlendirelim.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Diablo 3'e Büyük Değişiklikler Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement