Dünyada Markalaşma Yolundaki Türk Şirketlerine Bilişim Desteği - Son Dakika
Teknoloji

Dünyada Markalaşma Yolundaki Türk Şirketlerine Bilişim Desteği

Dünyada Markalaşma Yolundaki Türk Şirketlerine Bilişim Desteği

adesso Turquality Destek Programında akredite oldu.

23.09.2014 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

adesso Grubu, Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın (DTM) yürüttüğü dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan TURQUALITY Destek Programı'nda, Bilişim Danışmanlığı alanında Eylül 2014'de 1. Gruptan akredite oldu.


TURQUALITY, ülkemizin rekabet avantajını elinde bulundurduğu ve markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarına sahip firmalarımızın, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla global bir oyuncu olabilmeleri için oluşturulmuş devlet destekli ilk ve tek markalaşma programıdır. Söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amaçlanmaktadır.


TURQUALITY Destek Programı kapsamında olan firmaların, uluslararası pazarlarda rekabet avantajını arttırıcı alanlarda DTM tarafından "akredite edilmiş danışmanlık firmalarından" satın alacakları hizmetlerin giderleri %50 oranında desteklenmekte, böylelikle firmanın uluslararası markalaşma sürecine katkı sağlanmaktadır. adesso, 1. Gruptan akredite olarak, yıllık tutar limiti bulunmaksızın danışmanlık hizmeti projelerini ve yıllık tutar limiti bulunmaksızın ürünlerine ait lisans teminini TURQUALITY destek kapsamında olan firmalara sunmaya başlamıştır.




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Dünyada Markalaşma Yolundaki Türk Şirketlerine Bilişim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement