Dünyanın Konuştuğu Filmden İlk Görüntü - Son Dakika
Teknoloji

Dünyanın Konuştuğu Filmden İlk Görüntü

Dünyanın Konuştuğu Filmden İlk Görüntü

Steve Jobs'un hayatını konu alan filmin ilk görüntüleri yayınlandı.

25.01.2013 21:59  Güncelleme: 23:19

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilk zamanlarını anlatan bağımsız biyografi 'jOBS', birkaç gün sonra Sundance Film Festival'da ortaya çıkacak. Filmin herkese açık bir videosu ise internette yayınlandı.

Film, 19 Nisan'da gösterime girecek.

DÜNYANIN KONUŞTUĞU FİLM: jOBS

Apple şirketinin kurucusu Steve Jobs'ın hayatını anlatan film 'jOBS', Sundance Film Festivali'nin kapanış gecesinde ilk gösterimini gerçekleştirecek. Film gösteriminden önce Jobs ve Apple'ın ortak kurucularından Steve Wozniak'ın tartıştığı küçük bir sahne internette yayınlandı.

İlk olarak Entertainment Tonight'ta gösterilen klipte Steve Jobs'u canlandıran aktör Ashton Kutcher'ın Steve Wozniak'ı oynayan Josh Gad ile tartışması görünüyor. İkili arasındaki konuşma, Jobs ve Wozniak'ın ilk kez tanıştığı HP'nin park garajında geçiyor. Klipte Jobs, Wozniak'ın "işletim sistemi"nin kullanımı üzerine tartışıyorlar. Jobs, PC programcılarına istediklerini yapmaları için daha fazla "özgürlük" sunmak isterken Wozniak bu konuda ikna olmamış görünüyor.

19 NİSAN'DA GÖSTERİMDE

Gad, Wozniak'ı canlandırmak için onun hakkında birçok araştırma yaptığını söylüyor ve şunları ekliyor: "ses taklidini yapabilirsiniz ama benim için önemli olan hikayeyi anlatmaktı. Elimden gelenin en iyisini vererek hikayeyi onun açısından anlatmaya çalıştım." jOBS, ABD'de 19 Nisan'da gösterilmeye başlanacak.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Dünyanın Konuştuğu Filmden İlk Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement