En Yeni Klipler ve Şarkılarıyla TTNET Müzik'te - Son Dakika
Teknoloji

En Yeni Klipler ve Şarkılarıyla TTNET Müzik'te

En Yeni Klipler ve Şarkılarıyla TTNET Müzik\'te

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, yerli ve yabancı sanatçıların en son klip ve şarkıları ile müzikseverlere eşsiz bir keyif sunuyor.

12.03.2012 15:03

Ünlü grup Florence and The Machine'in yeni klibi TTNET Müzik'te müzikseverlerle buluşurken, Türk alternatif sahnesinin başarılı grubu Kreş'in yeni videosu ve ünlü şarkıcı Cem Adrian'ın yeni şarkısı dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te sevenlerine sesleniyor.

Milyonlarca şarkıyı ücretsiz ve yasal olarak dinleme imkanı sunan TTNET Müzik, sanatçıların en son klip ve şarkıları ile müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor. Indie müziğin son dönemdeki yıldızı Florence and The Machine "Never Let Me Go" isimli son klibi ile TTNET Müzik'te sevenleriyle buluşuyor.

Güçlü sesi ve başarılı canlı performanslarıyla müzikseverler için ayrı bir yeri olan Cem Adrian da yeni şarkısı ile TTNET Müzik'te dinleyicilerine "merhaba" diyor. Cem Adrian, "Sen Yağmurları Sevdiğinde" isimli şarkısı ile dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te yer alıyor. TTNET Müzik, Türkçe rock sevenleri de unutmadı. Türk rock müziğinin sevilen gruplarından biri olan Kreş'in "Laf Aramızda" isimli parçasına çekilen yeni klibi de yine dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

Sevdiğiniz sanatçıların yeni şarkı ve kliplerini dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik farkıyla dinleyebilirsiniz. 3 milyondan fazla şarkıyı, internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de dinlemeniz mümkün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji En Yeni Klipler ve Şarkılarıyla TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement