Facebook, Eski Sevgilinizi Gizlemeye Başlayacak - Son Dakika
Teknoloji

Facebook, Eski Sevgilinizi Gizlemeye Başlayacak

Facebook, Eski Sevgilinizi Gizlemeye Başlayacak

Facebook, yeni tanıttığı araçla birlikte eski sevgilinizi gizlemeye başlayacak.

19.11.2015 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Facebook değişmeye ve yeni özelliklerine devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz gün bildirim sistemini değiştiren ve "Diğer Mesajlar" özelliğini emekliye ayıran Facebook, bugün yeni bir araçla daha karşımıza çıktı.


Facebook'un resmi blogundan yapılan açıklamaya göre, yeni bir araçla artık Facebook'ta eski sevgililer tercihe göre "gizlenebilecek". Bildiğiniz üzere şimdiye kadar sevgilinizden ayrıldığınızda yalnızca onu arkadaşlıktan çıkarabiliyor ya da engelleyebiliyordunuz. Ancak yeni özellikle birlikte bu değişecek.


Diğer taraftan yeni aracın üç ana bileşeni bulunuyor. Bunlardan birinde, sizin eski sevgilinizi Facebook'ta ne kadar görebileceğinizi ayarlayabiliyorsunuz. Diğerinde ise, eski sevgilinizin sizi Facebook'ta ne kadar görebileceğini ayarlıyorsunuz. Sonuncusunda ise diğer arkadaşlarınızın eski sevgilinizle birlikte olduğunuz "eski" içerikleri ne kadar görebileceklerini ayarlıyorsunuz.


Öte yandan Facebook, bu yeni özelliğin insanların ayrılık evresini daha kolay atlatmasında yardımcı olacağını düşünüyor.


Şu an itibariyle mobil kullanıcılar için ABD'de yayınlanan özelliğin önümüzdeki günlerde diğer kullanıcılar için de yayınlanması bekleniyor.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Facebook, Eski Sevgilinizi Gizlemeye Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement