Facebook Messenger İçin Keyifli Yenilik! - Son Dakika
Teknoloji

Facebook Messenger İçin Keyifli Yenilik!

Facebook Messenger İçin Keyifli Yenilik!

Facebook Messenger akıllı asistanı M, bundan böyle Spotify önerileri de sunacak.

15.08.2017 09:20

Facebook Messenger akıllı asistanı M, bundan böyle Spotify önerileri de . Belirli komutlara göre aktif hale gelecek özellik sohbetlere ciddi anlamda renk katacak.

Facebook Messenger ile Spotify önerisi nasıl alınır?

Facebook Messenger için M, belirli ifadelere ya da kelimelere bakarak Spotify üzerinden sohbete öneriler ekleyebilecek. Örnek olarak, Messenger"da biraz müzik çal ya da müzik dinle yazdığınız anda M, Spotify"dan müzik araması gerçekleştirecek. Hatta eğer belirli bir sanatçı yazılırsa, M konuşmacılara Spotify üzerinden bu sanatçıya ait bir parça dinlemek isteyip istemediklerini soracak.

Facebook Messenger İçin Keyifli Yenilik!

Konuşmacılar eğer Spotify içeriğini dinlemek isterse, karşılarına çıkan web içeriği iletisine tıklamaları yeterli olacak. Eğer komut olarak müzik bul demişseniz ise karşınıza en son çalınan Spotify şarkıları, listeleriniz ve bir grup çalma listesi oluşturmak için öneri çıkacak. Daha önce belirttiğimiz gibi bu istek sanatçı özelindeyse, bu sanatçının popüler şarkıları ve albümleri gösterilecek.

Mart ayında sunulan Facebook Messenger ile Spotify entegrasyonu, kullanıcıların şarkı ve çalma listelerini başkalarına göndermesine olanak sağlıyordu. Hatta, Nisan"da sohbet eklentisiyle birlikte bir Spotify Messenger botu da sunulmuştu. Son olarak Haziran"da ise Messenger için Grup Oynatma Listeleri sunuldu ve kullanıcıların Messenger üzerinde paylaşılan oynatma listelerine şarkı eklemesi sağlandı.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Facebook Messenger İçin Keyifli Yenilik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement