Far Cry 4 Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Far Cry 4 Geliyor

Far Cry 4 Geliyor

Ubisoft'tan ucu bucağı olmayan maceranın dördüncü perdesi geliyor.

23.03.2014 21:32
Mahmut Saral - -

CryTek tarafından yaratılan, daha sonra da Ubisoft'un desteğiyle yola seri olarak devam eden Far Cry, yeni bir üyeye daha kavuşuyor. Eurogamer sitesinin kaynaklarına doğrulattığı habere göre Ubisoft, yeni oyunu 2015 yılının ilk yarısı itibarıyla satışa sunmayı planlıyor. Bu kez gideceğimiz yer ise, Himalaya Dağları! Ek olarak yine büyük bir haritadan, sürülebilecek araçların olacağından, bunların yanında bazı binek hayvanları da kontrol edebileceğimizden söz ediliyor.


Far Cry 4'ün haziran ayında düzenlenmesi beklenen E3 fuarında ilk kez gösterileceği tahmin ediliyor. PC'nin yanında PS4 ve XOne konsollarına çıkacak olan Far Cry 4'ün X360 ve PS3'e gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.


Hatırlarsanız ilk Far Cry'da tropikal bir adadaydık. İşin içinde biraz bilim kurgu unsurları da vardı. Far Cry 2'de ise, Afrika'nın kavurucu sıcağı altında hayatta kalmaya çalışıyor, terörist gruplarla çatışıyorduk. Far Cry 3 ise, ilk ve ikinci oyunun bir birleşimi niteliğindeydi ve şimdiye kadar yapılmış en sinematik Far Cry oyunuydu. Dördüncü oyunda ise, daha evvel hiç üşümediğimiz kadar üşüyeceğiz belki de.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Far Cry 4 Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement