Fragman: Born To Be Blue'dan İlk Video Klip - Son Dakika
Teknoloji

Fragman: Born To Be Blue'dan İlk Video Klip

Başrolünde Ethan Hawke'ın yer aldığı Born to Be Blue'dan ilk fragman medyaya sızdı.

07.09.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ethan hawke turkish player

Başrolünde Ethan Hawke'ın yer aldığı Born to Be Blue'dan ilk fragman medyaya sızdı. Ünlü caz trompetçisi Chet Baker'ı canlandıracak olan Ethan Hawke, vermiş olduğu röportajlarda daha önce içerisinde yer aldığı projelerden farklı olarak bu sefer bir biyografi türünde sinema projesinde yer aldığından dolayı çok mutlu olduğunu belirtmiştir. Filmin yönetmen koltuğunda Robert Budreau var. Budreau bu projesinden önce 2009 yılında The Deaths Of Chet Baker adında bir kısa film projesi içerisinde bulunmuştu. Baker ile yakından ilgili olan yönetmen bu projesi için oldukça umutlu olduğunun altını çiziyor.

Chet Baker'in bilhassa son dönemlerini baz alan film, Baker'in eroin bağımlısı olup hayatının yavaş yavaş çöküşe geçmeye başlamasıyla diğer yandan da tutukunu olduğu Caz müziğine bağlılığı ve ondan kopamayışını anlatıyor. Filmde Miles Davis gibi önemli isimleri canlandıracak karakterler de olacak. Size şimdiden karakterler adına kim kimi oynayacak diye bilgili vermeden Hawke'ın yanında hangi oyuncuların yer alacağına dair özet niteliğinde isimleri sıralayacağız. Filmde Hawke'ın yanında Kedar Brown, Carmen Ejogo, Kevin Hanchard gibi isimler yer alacak.

Önümüzdeki haftalarda Toronto Uluslararası Film Festivali'nde seyircisiyle buluşacak olan film geçtiğimiz günlerde ilk görselerini yayınladı. Bu hafta ise filmden bizlere ufak bir sürpriz olarak filmin ilk fragmanı yayınlandı. Hawke'ı bu fragmanda Baker'in en önemli eserlerinden biri olan Somewhere Over The Rainbow'u çalarken görüyoruz.

Merakla beklenen film önümüzdeki günlerde prömiyerini yaparken ülkemizde ne zaman vizyona gireceğine dair henüz bir tarih yok. Yukarıda bahsini etiğimiz filmin ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Fragman: Born To Be Blue\'dan İlk Video Klip
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Fragman: Born To Be Blue'dan İlk Video Klip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement