Google Fiber İnternet Ağını Genişletiyor - Son Dakika
Teknoloji

Google Fiber İnternet Ağını Genişletiyor

Google Fiber İnternet Ağını Genişletiyor

Google'ın fiber internet hizmeti Austin'de kullanıma sunuldu.

01.12.2014 23:56

Google'ın fiber internet hizmeti Austin'de kullanıma sunuldu.

Bugünden itibaren, Texas Austin'de yaşayanlar Google'ın fiber internet hizmetinden faydalanabilecekler. Google, şehrin güney ve güneydoğudaki belli kısımlarında bu hizmetin sağlanacağını duyurdu. Hizmet, kademe kademe Austin'in diğer bölgelerinde de sağlanacak. Böylelikle Kansas City ve Provo'dan sonra Google Fiber hizmetinin sağlandığı şehirlere Austin de eklenmiş oldu.

Google Fiber hizmetinden yararlanmak isteyen kişilere üç seçenek sunulmuş. Müşteriler, ister TV servisi ve 1 TB bulut depolama ile birlikte sunulan aylık ücreti 130$ olan internet hizmetinden faydalanabiliyorlar; isterlerse de bulut depolama ile birlikte sunulan aylık ücreti 70$ olan internet hizmetini tercih edebiliyorlar. Müşterilere sunulan üçüncü seçenek de, 5 Mbps download ve 1 Mbps upload hızına sahip olan internet hizmeti. Bu hizmet için kullanıcılar aylık bir ücret ödemiyorlar. Sadece 300$'lık kurulum ücretini ödemeleri gerekiyor. Diğer seçeneklerde, 1 sene servis kullanımını taahhüt etme koşuluyla kurulum ücreti alınmıyor. Küçük işletmeler de, aylık 100$ ödeyerek yüksek hızda internete sahip olabiliyorlar.

Google, bir süre önce fiber internet hizmetini kullanıma sunmak için 34 potansiyel şehir araştırdığını duyurmuştu. Bu potansiyel şehirlere Google Fiber'in internet sitesinden göz atabilirsiniz.

The post Google Fiber İnternet Ağını Genişletiyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Google Fiber İnternet Ağını Genişletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement