Haber: Star Wars Episode Vııı Kadrosunda Benicio Del Toro'nun Yer Alacağı Kesinleşti - Son Dakika
Teknoloji

Haber: Star Wars Episode Vııı Kadrosunda Benicio Del Toro'nun Yer Alacağı Kesinleşti

Haber: Star Wars Episode Vııı Kadrosunda Benicio Del Toro\'nun Yer Alacağı Kesinleşti

Geçtiğimiz haftalarda Benicio Del Toro'nun Star Wars serisinin son bölümünd eyer alabileceği haberini vermiştik. Bu hafta aldığımız bilgilere göre Del Toro'nun Star Wars'ın bu projesinde yer alacağı kesinleşti.

07.09.2015 13:46

Benicio-del-Toro turkish player

Geçtiğimiz haftalarda Benicio Del Toro'nun Star Wars serisinin son bölümünd eyer alabileceği haberini vermiştik. Bu hafta aldığımız bilgilere göre Del Toro'nun Star Wars'ın bu projesinde yer alacağı kesinleşti. Filmin yönetmeni Rian Johnson bir ara vermiş olduğu röportajlarda Star Wars'ın bu halkası için kötü karakteri kimin oynayacağı doğrultusunda Joaquin Phoenix ve Benicio Del Toro isimlerinden birinin olacağını söylemişti. Yönetmenden gelen son açıklamaya göre Del Toro, Star Wars'ın kötü karakterini kucaklamış bulunmakta.

Yönetmenin röportaj sonrası açıklamasının hemen akabinde ünlü oyuncu Del Toro çekimlerini yeni bitirdiği A Perfect Day'in basın turu sırasında kendisine bir sonraki projesinin ne olacağı doğrultusunda yöneltilen soruları Star Wars diyerek bu haberi merakla bekleyen hayranlarına müjdeyi verdi. Her ne kadar Del Toro bize bugünlerde yeni sinema projesi için güzel bir haber verse de şunu da unutmamak gerekir ki Del Toro'nun bundan önceki projelerinden biri olan Star Trek Into Darkness'in çekim süreci başlarken projeden ayrılmış ve filmin projesine Benedict Cumberbatch dahil edilmişti. Yani, görünen o ki elimizde resmi açıklama olsa da Del Toro önümüzdeki günlerde karşımıza yeni sürprizlerle çıkabilir.

Star Wars'ın son halkası olan bu film projesinde yer alacak olan bayan oyunculara gelecek olursak Gina Rodriguez, Tatiana Maslany ve Olivia Cooke gibi isimleri sıralayabiliriz. Daha önce pek çok başarılı projeye imza atmış olan Rian Johnson'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin 2017 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Haber: Star Wars Episode Vııı Kadrosunda Benicio Del Toro'nun Yer Alacağı Kesinleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement