Hak Ettiği İlgiyi Göremeyen Oyunlar - Son Dakika
Teknoloji

Hak Ettiği İlgiyi Göremeyen Oyunlar

Hak Ettiği İlgiyi Göremeyen Oyunlar

Bildiğiniz gibi 2015 yılının son çeyreği ve 2016 yılı içerisinde bizleri peş peşe gelecek efsanevi yapımlar bekliyor olacak.

09.09.2015 18:46

Untitled-1

Bildiğiniz gibi 2015 yılının son çeyreği ve 2016 yılı içerisinde bizleri peş peşe gelecek efsanevi yapımlar bekliyor olacak. Bu yapımlara; Assassin's Creed: Sydicate, Call of Duty: Black Ops III, Star Wars Battlefront, Fallout 4, Uncharted 4 vs. gibi yapımlar rahatlıkla örnek gösterilebilir.

Aynı zamanda bu ve benzeri pek çok yapım oyuncular tarafından gerçekten büyük bir ilgiyle bekleniyor. Lakin, bunların dışında kalıp, aslında şuan olduğundan çok daha büyük ilgiye ihtiyaç duyan yapımlar da sessizce piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Bu galerimizde tam olarak bu bahsetmiş olduğumuz oyunlara yer vereceğiz. Mutlaka sizlerin de gözünden kaçmış ya da dikkat etmediğiniz yapımlara denk geleceksiniz.

Hak Ettiği İlgiyi Göremeyen Oyunlar

Total War: Warhammer (Creative Assembly)

2016 – PC

Total War ve Warhammer gibi iki devasa evreni bir araya getirecek olan bir strateji oyunu! Kesinlikle devasa bir proje olsa da gerek reklamlarının yetersizliği, gerekse zayıf sunum nedeniyle pek çok oyuncunun dikkatini çekmeyi başaramamış olan bir yapım… hatta iki serinin hayranlarının bile…

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hak Ettiği İlgiyi Göremeyen Oyunlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement