2013 yılının kelimesi seçildikten sonra popülerliği her geçen gün artan 'selfie'ye son olarak TDK tarafından Türkçe bir karşılık bulunmuştu. Aslına bakarsanız ülkemizde selfie'nin Türkçe karşılığı pek tutulmuşa benzemiyor. Çünkü hala sıkça selfie kelimesi kullanıyor. Öte yandan selfie'nin bu denli popülerleşmesini fırsat bilen üreticiler sadece selfie odaklı akıllı telefonlar üretmeye başladılar.
Bu firmalardan birisi de Tayvanlı HTC. Sızıntı kaynağı evleaks geçtiğimiz gün HTC'nin kod adı Eye olan selfie odaklı akıllı telefonunu sızdırdı. Kod adı Eye olan bu akıllı telefonun en iyi selfie akıllı telefonu olacağı iddia ediliyor. 2014'ün son çeyreğinde piyasaya sunulacağı söylenen cihazın ne yazık ki özellikleri hakkında bir bilgi yer almıyor.
Ancak bu iddialardan yola çıkarak bu akıllı telefonun oldukça iddialı bir ön kameraya sahip olacağını tahmin edebiliriz.
Son Dakika › Teknoloji › Htc Eye Sızdı, En İyi Selfie Telefonu Geliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?