Huawei Mate 60 Serisi Görüntüleri Sızdırıldı - Son Dakika
Teknoloji

Huawei Mate 60 Serisi Görüntüleri Sızdırıldı

Huawei Mate 60 Serisi Görüntüleri Sızdırıldı

Huawei, akıllı telefon dünyasındaki eski günlerine dönmek için Mate 60 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Çinli üreticinin yeni modeli, çift tonlu bir arka yüzeye sahip olacak ve dairesel kamera modülüne sahip olacak. Mate 60, 120Hz yenileme hızına sahip OLED ekran, çift selfie kamerası ve 3D derinlik sensörleri gibi özelliklerle gelecek. Ayrıca, Huawei'nin kendi geliştirdiği 5G yonga seti sayesinde ABD'nin 5G ambargosunu aşacak. Mate 60 serisi, hem donanım hem de yazılım açısından radikal değişiklikler sunacak ve yakında piyasaya çıkacak.

15.08.2023 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Huawei, akıllı telefon dünyasındaki eski günlerine dönmek için hazırlanıyor. Çinli üreticinin, Mate 60 serisini bu sonbaharda, muhtemelen Ekim veya Kasım aylarında piyasaya sürmesi bekleniyor. Son olarak cihazın son halini gösteren fotoğraflar paylaşıldı.

Yarısı cam yarısı metal Huawei Mate 60 görüntüsü sızdırıldı

Huawei, Mate 60 modeli için geri sayıma başladı. Çin'den gelen görüntüler, Mate 60'ın çift tonlu bir arka yüzeye sahip olacağını ortaya koydu. Yeni tasarımla birlikte Mate 60'ın üst tarafı buzlu cam, alt kısmı ise metal olacak. Daha önce de gördüğümüz dairesel kamera modülü, bu modelde de mevcut olacak.

Huawei Mate 60 Serisi Görüntüleri Sızdırıldı

Önceki söylentilere göre Mate 60, 120Hz yenileme hızına sahip 1220p OLED ekranla gelecek. Daha da ilginci ise Huawei'nin ön tarafta çift selfie kamerası ve 3D derinlik sensörlerini barındıran hap şeklinde bir kuruluma yer vereceği söyleniyor. HarmonyOS 4'ün Dynamic Island benzeri Live Window'a sahip olması bu iddianın olasılığını artırıyor.

3424323

Mate 60 serisi, Huawei'nin SMIC ile birlikte geliştirdiği 5G yonga setinden gücünü alacak. Bu sayede Huawei, ABD'nin uyguladığı 5G ambargosunu aşmış olacak ve yabancı tedarikçilere olan bağımlılığını azaltacak. HarmonyOS 4 ile kutudan çıkması ve Live Window gibi geliştirmeler ile gelmesi bekleniyor.

Mate 60 serisi, Huawei'nin ABD kısıtlamalarına rağmen amiral gemileri sunma çabasını temsil ediyor. Hem donanım hem de yazılımda radikal değişiklikler içerecek akıllı telefon, önümüzdeki aylarda görücüye çıkacak.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Huawei Mate 60 Serisi Görüntüleri Sızdırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement