Huawei'nin Yeni Canavarı Mate 8'in Antutu Puanı Ortaya Çıktı! - Son Dakika
Teknoloji

Huawei'nin Yeni Canavarı Mate 8'in Antutu Puanı Ortaya Çıktı!

Huawei\'nin Yeni Canavarı Mate 8\'in Antutu Puanı Ortaya Çıktı!

Huawei'nin yeni modelinin AnTuTu benchmark sonucu ortaya çıktı.

19.11.2015 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Çinli Huawei'nin yeni akıllı telefonu için geri sayım sürüyor. 26 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan bir etkinlik ile tanıtılacak olan Huawei'nin yeni Mate 8 modelinin son olarak güçlü işlemcisi onaylanmış ve yeni görselleri sızdırılmıştı.


Huawei'nin bu güçlü modelinin bugün ise merak edilen AnTuTu performansı ortaya çıktı. AnTuTu'ya göre, Huawei'nin yeni üst seviye modeli 80 bin barajına yakın bir AnTuTu puanına sahip. Tam olarak belirtmemiz gerekirse de cihaz AnTuTu'dan 79,131 puan almış.


Bu puan, Mate 8'in performans anlamında şu anki amiral gemisi telefonların hemen hepsinden üstün olduğunu gösteriyor. Cihazın bu performansını ise yeni Kirin 950 işlemcisine borçlu olduğunu belirtelim.


Öte yandan son raporlara göre cihazda, 6-inç büyüklüğünde ve 1080x1920 piksel çözünürlüğünde ekran, Kirin 950 çip, 16MP arka, 8MP ön kamera, 32GB depolama alanı, 3GB RAM ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi gibi özellikler yer alacak. Ayrıca cihazın bir de 2GB RAM ve 16 GB depolama alanına sahip versiyonunun olması bekleniyor.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Huawei'nin Yeni Canavarı Mate 8'in Antutu Puanı Ortaya Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement