Kendi Web Sitenizi Kolayca Oluşturun! - Son Dakika
Teknoloji

Kendi Web Sitenizi Kolayca Oluşturun!

Kendi Web Sitenizi Kolayca Oluşturun!

Magix 6 ile Kendi Web Sitenizi Eğlenceli Bir Şekilde Oluştururken Para Kazanabilirsiniz!

15.03.2011 03:59

Kendi web sitenizi oluşturmak eğlenceli olduğu kadar size para da kazandırabilir. Sadece satış platformu olarak kullanılmayabilir. Bu ürünle iletişim formu veya MP3-çalar gibi yararlı ve pratik pencere öğelerini de web sitesine eklenebilirsiniz.

Kendi web sitenizi kolayca ve hızlıca oluşturun

Türkiye pazarında Servodata Bilgi Teknolojileri'nin satışını yaptığı Magix Multimedya ürünlerinin arasına MAGIX Web Designer 6 'da eklendi. Önümüzdeki ay tüm teknoloji marketlerinden temin edebileceğiniz MAGIX Web Designer 6 ile hem eğlenceli vakit geçirip hem de para kazanabilirsiniz.

Google Maps, Facebook ve birçok sevilen web imkânlarına erişim sağlayan pencere öğelerinin sürükle ve bırak yöntemi ile doğrudan web sitesine eklenebilmesi, kullanıcıya web sitesini sosyal ağların güncel trendine göre tasarlayabilmesinde yardımcı olmaktadır. Ayrıca MAGIX Web Designer 6'da, MP3 dosyaları veya PDF dosyaları gibi doğrudan indirilebilir dosyalar web sitesine eklenebilmektedir.

Böylece kendi bestelediğiniz şarkılar ya da önemli bilgiler, web sayfanızı ziyaret edenlere ulaştırılabilir. Tatil ve kutlama fotoğrafları da, Flickr ya da Picasa'daki fotoğraf galerileri eklenerek doğrudan özel web sitesinde sunulabilir. Etkili şekilde düzenlenmiş sayfadaki ziyaretçi trafiği, sayfaya entegre edilmiş ziyaretçi sayacı ile ölçülebilir. Ayrıca videolar, entegre edilmiş bir video oynatıcısı sayesinde gösterilebilmektedir. Tamamlanan sayfa, isteğe göre birkaç tıklama ile MAGIX Online World'ün ücretsiz barındırma hizmetinde veya FTP sunucusuna bağlanabilen diğer her barındırma hizmeti sağlayıcısında yayınlanabilmektedir.

Özel bir web sitesi sadece İnternet'te bir kartvizit olarak değil, aynı zamanda para kazanmak için de kullanılabilir. MAGIX Web Designer 6 ile sadece bir web sitesi oluşturmayabilir, aynı zamanda fotoğraf galerileri, video oynatıcılar ve sosyal ağlar için pencere öğeleri de ekleyebilir ve de ürünler satabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Kendi Web Sitenizi Kolayca Oluşturun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement